Beoordelingen van Tio Rico Hilversum

Recente recensies van Tio Rico Hilversum

5 sterren na 199 reviews

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heel smakelijk! Zeer malse spareribs, vlees valt zo van het bot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond gisteravond zeker een andere kok ? De pepersaus te dun net bouillon en veelste pittig de biefstuk taai (!?) spareribs vielen niet van het bot en heel weinig marinade knoflookboter retepittig met pepers en ik had al later besteld en dan komen ze nog 45 minuten later ! Moet niet vaker gebeuren jongens ! Het WAS zo lekker en goed altijd volgende x BETER :0?

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren van goede kwaliteit en portie was mooi groot. Bezorging was mooi optijd.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en altijd netjes op tijd. Online bestellen is ook lekker makkelijk. Het enige wat ik jammer vind, is dat de bezorgkosten hoog zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , voldoende en lekker . Dus aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kan soms wat langer duren, maar het eten is compleet en heel lekker!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was laat bezorgt maar dat mag de pret niet drukken ! Jaja was druk who cares heerlijk gegeten weer !!!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Kunnen kiezen tussen rijst of friet zou bij meer gerechten fijn zijn. Het is online niet altijd duidelijk wat er wel of niet bij zit.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs rondom Hilversum

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was veel te slap en niet goed gaar. De spareribs waren prima

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had als verassing voor mn moeder besteld en ze heeft HÉÉÉRLIJK GENOTEN ! Dus bedankt weer jongens !!! Top !!! ( bedankt voor de extra gepofte aardappel 👍🏻 )

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja ALTIJD GOEHOED ! Ga zo door jongens !

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spare ribs beetje taai en weinig saus

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs. En prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk TOP!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pepersaus iets te dun maar geen probleem weer heerlijk gegeten !!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer ! Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al veel sparerib plekken in Hilversum geprobeerd, maar Tio Rico blijft altijd de lekkerste. Snel, goed gemarineerd en zo mals dat het van het bot valt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super hier!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er op tijd. En de kwaliteit was goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer genieten as ik de spare ribs heb besteld. Gisteravond ook foto gedeeld met vermelding van Tio Rick met als gevolg al aardig wat mensen die gekeken hadden. Sjah, hoop dat de zaken goed blijven gaan ondanks alle ellende van nu.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten Zeer smakelijk Bezorging keurig en op tijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker voldoende. Hele snelle bezorging. Top, gaan we vaker doen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker, snel geleverd en het is veel! Erg tevreden, ga zeker weer hier bestellen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gezegd breng maar over uur doe rustig an ! Komen ze nog een kwartier te vroeg met excuses dat ze te laat waren !? Extra blikje 7-up en heb maar 2€ fooi gegeven ! Top gegeten wéér !!! Ga zo door toppers !!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goede porties, en boterzachte spareribs. Alles nog goed warm bij aflevering.. wij bestellen snel nog een keer

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk,keurige bezorging en op tijd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen , ik wil even doorgeven dat gisteren alles in de tas doorgelekt was , zak patat helemaal stuk en doorweekt . Door het lekken van de spareribs .zelf de tas zelf lekte . Vr groet Karel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en frietjes waren superlekker. We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Spareribs sweet of hot maakt niet uit. De biefstuk is ongekend zacht.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het had iets warmer gemogen verder zeer tevreden voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. Helaas was 1 aluminium verpakking gaan lekken in de zak. De bezorger wilde de tas met eten aangeven, maar heb het ivm de corona maatregelen op de grond laten zetten. iIs voor iedereen wennen. Dank voor het heerlijke eten. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ribs in Hilversum! Vlees valt van het bord. Ruime porties. Ik ben fan.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima en erg lekker !!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had iets warmer gemogen maar hieruit kun je wel opmerken dat jullie het nog druk genoeg hebben! Ook erg belangrijk. Verder was de bezorging goed en het eten prima!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super goed. Lekker vlees en smaak. Het kwam super warm binnen op ons aderess. Ik vind de servies van Rio Rick altijd er goed.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd en weer botermalse spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren erg lekker en mals, alleen kreeg je maar 1 klein bakje knoflooksaus en geen andere sausjes voor de hoeveelheid spare ribs is dit echt te weinig. Daarbij hadden wij voor €4,- extra stokbroodjes met kruidenboter besteld hiervoor kregen wij 3 mini pistooltjes wat absoluut niet in verhouding staat met wat je ervoor betaald, ook bij de patat zat geen saus geleverd terwijl dit bij een eerder bestelling wel zo was.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tio Rico heeft de lekkerste spare ribs van het Gooi, heerlijk mals en lekker gemarineerd. Je krijgt er sausjes bij, een broodje met boter, lekkere Vlaamse frites en een salade. De bezorging is goed.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er top!!!!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, super lekker, niet te duur: Beste keuze voor spare ribs in Hilversum!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Prima vers alleen jammer dat er geen cocktailsaus bij zit.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig! Wat waren ze weer lekker de hot ribs en keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende bestelling!👍🏻

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had vorige week besteld en blijken ze overgenomen te zijn nu nog een keer besteld en wederom weer perfecte spareribs ! Ga zo door !!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn overgenomen maar de qualiteit is hetzelfde heb weer heerlijk gegeten !!!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Beste spareribs in Hilversum.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, ook al is hot de ene keer 'hotter' dan de andere keer! Bijzonder vriendelijke en hartelijke bediening. Gewoon aardige mensen, die heerlijke spareribs maken!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goede spareribs! Complete maaltijd met patat, een broodje en salade. Altijd goed!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! De bestelling was snel geleverd door een vriendelijke bezorgen. De spareribs waren super mals en vielen zo van het bot en heerlijk mals. Heerlijk gegeten voor niet al teveel geld. Bedankt

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keer was de bestelling nu heel snel geleverd met, zoals altijd, heel erg lekkere spare ribs en knapperige friet. Plus een lekker broodje, sausjes, salades en een gratis drankje. Tio Rico heeft de allerlekkerste spare ribs: mals, heerlijk gemarineerd en het vlees valt bijna van de botjes af. Mooie grote porties. Echt een aanrader!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smerige frites er bij en een verbrand broodje. Spareribs waren wel lekker!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snackbar eten voor een niet geringe prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al n aantal keer spareribs bij jullie besteld. Ze zijn altijd heerlijk. Deze keer zijn zowel mijn vriend als ik er behoorlijk ziek van, helaas

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top spareribs 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige spare ribs,lekker gebakken frietjes en klokslag 1800 zoals aangegeven in m’n bestelling geleverd,TOP!!!!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare-ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja eeeuh WEER HEERLIJK zoals altijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom de lekkerste van hilversum,ook snel bezorgd,complimenten

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had spareribs besteld. Kwamen op de afgesproken tijd. Alles keurig verzorgd. En als vanouds de vertrouwde en lekkere smaak. kortom mijn complimenten

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en correct bezorgd.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De marinade smaakte anders :( dan normaal maar de rest was weer lekker !!!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer beetje lang gewacht, maar altijd de moeite waard heerlijke spareribs goede bruine friet lekkere broodjes en kruidenboter. Voor top prijs

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs(hot)en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar👌🏼

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker gegeten !!!!

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd e-mail adres den Hertog Zoetermeer

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige spareribs zoals altijd! Maar ze mogen van ons iets meer gekruid.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Alleen lekten de verpakkingen de olie/saus, hierdoor werd bij uitpakken aardig geknoeid. Saus over garnalen was smaakvol, vlees viel soepel van de spareribs af. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere vleesjes en hapjes! Enige minpunt dat jullie niet heel vaak open zijn, maar misschien maar beter, anders bestel ik te vaak!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben echt de lekkerste spare ribs!! Elke keer weer smullen! Ik dacht dat jullie vroeger ook paprika op de patat deden, dat vonden we super lekker maar was nu niet meer zo. Mag van ons wel weer... Maar de spare ribs moeten zo blijven!!!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heet geen Mario Hendriks

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, perfect vlees (hoe doen ze dat toch terwijl t bezorgd wordt gaart het door en toch is het vlees mooi roze, chapeau!) en voor t eerst de gambas gekozen. Die waren ook heerlijk!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige spareribs. Alleen weinig saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima levering zoals je mag verwachten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed , niets op aan te merken , had iets warmer qua temperatuur gemogen .. Bezorging was netjes en correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren alleen me broodje vergeten Voor de rest weer 100% tevreden

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk smakelijk maar niet top zoals ik gewend ben. Bezorging duurde iets meer dan 2 uur (op een dinsdag). Bezorger wel erg vriendelijk. Relatief weinig spareribs, zeker in vergelijking met afgelopen keren en mijn drankje is voor de 3e keer op rij vergeten....

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden Spareribs hot besteld, maar dat waren ze helaas niet, eerder zoet .. Ook vond ik het te lang duren, bijna 1,5 uur, maar we werden wel goed op de hoogte gehouden. De patat was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 90 minuten, wel een beetje lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en weer zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar duurde ruim een uur dat het bezorgd werd.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur toch maar even gebeld waar het eten bleef, netjes excuses aangeboden en werd verteld dat het er binnen 10 minuten was. Deze 10 minuten werden 40 minuten (kan gebeuren als het super druk is, maar liever dat er gelijk eerlijk wordt gezegd hoeveel langer je moet wachten, ipv zeggen dat het eten al klaar ligt). Aardige jongen die het kwam bezorgen, bood ook nogmaals excuses aan. De spareribs was heerlijk, een lekker grote portie, carpaccio was iets anders dan verwacht en de bestelde 'Burrito Acapulca Vegetariano' was niet wat we kregen. Hiervoor in de plaats was het wat wij denken de 'Enchiladas met gehakt'. Dit was ook wel jammer. Toch opgegeten ivm bezorg wacht tijden, was ook erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en snel bezorgt ! Spare ribs waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ribs in town

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets besteld in Zoetermeer

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs heerlijk patat mag wel wat beter gebakken worden was keihard

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed, snel en compleet. Alleen patat was niet lang genoeg gebakken

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker gekruid en zeer smakelijk, bezorging was vriendelijk en op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen! Prijs/kwaliteit prima in orde.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ribs prima de broodjes tikje aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt er op of het steeds een beetje minder goed word. Ik hoop dat jullie het toch weer beter gaan doen

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2,5 uur moeten wachten op de bestelling. Kwaliteit eten is zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer iets minder als altijd

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs die ik gegeten heb! Valt zo van het bot en de marinade is gewoon geweldig!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd gewend dat jullie goed leveren. Alleen was gisteren echt een ramp. Eerst zat alles door de tas heen geschud, patat zat niet meer in de zak, folie was open en ook de sausen zaten overal en nergens in het zakje. Ik gok dat de bezorger als een gek had gereden. Na bellen werd alles nogmaals geleverd, alleen zat de saus nog over de andere sausen heen (uit bakje gelopen). Dit is niet hoe ik het van jullie gewend ben!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker warm... Top spareribs

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed zoals altijd. Alleen duurde het erg lang voordat de bestelling geleverd werd. We hadden juist vroeg besteld omdat we nog weg moesten.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Spearribs waren weer heerlijk.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs,compleet met sla/broodje/saus en patat ?? Snel en vriendelijk bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een paar maanden geleden dat wij hier spare Ribs besteld hebben. Wij bestellen hier een aantal keer per jaar. Wat ons op viel is dat prijs van €12,25 naar €13,75 is gegaan. Ook waren de bezorgkosten verhoogd van €1,50 naar €2 echter kreeg je gelijk/minder Ribs dan voorheen. Ook was het broodje erg taai en koud.Ik weet niet of ik de volgende keer hier wederom zal bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed “zoals altijd” ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van Hilversum bestellen hier al jaren echt aan rader lekker mals vallen van het bot zo als het hoort

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed patatjes waren iets krokanter dan normaal maar dat vind mn zoon juist lekker dus al met al : heerlijk gegeten !!!!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidenboter is geen kruiden in te vinden. Patat was heel slecht stuk of 2x gebakken... spareribs erg vet.. voor ons geen tio Rico meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede spareribs! Lekker mals vlees dat makkelijk van het bot valt, heerlijke marinade en saus.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit x biefstuk ??

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was de marinade niet zo , maar nu weer helemaal top !!! Bedankt !

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en prima spare ribs. Bestel regelmatig naar tevredenheid. Aanrader!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Spareribs!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk!!!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd perfecte kwaliteit en levering!!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren 25 min telaat fried was nog rouw spareribs waren niet echt warm neer

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde !!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd kun je de lekkerste en sappigste spare ribs alleen maar hier eten. Bij de meeste restaurants, slagers en afhaal zijn spare ribs hopeloos droog, maar hier niet. Een heerlijke marinade erbij, knapperige frietjes, goede bezorging. Altijd super! Wij zijn al jaren fan van ze. Ik eet nu nooit meer ergens anders spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was: spareribs hot, ensalade de feta en minitaco's. De spareribs waren heerlijk. Kon je gewoon met bestek eten, zo gemakkelijk vielen ze van het bot af. Ook goed gekruid. De minitaco's vielen tegen. De tacoschelp was helemaal zacht en plat, alsof het met vulling en al in de magnetron of oven is gezet. De feta salade bevatte veel feta (goed), maar helaas weinig tomaat en komkommer. Vooral veel ijsbergsla.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een werkelijk culinair festijn wat ik vandaag mocht meemaken, mijn leven is veranderd sinds ik deze spareribs heb mogen proeven, een belevenis een verrijking in mijn leven .....

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeecht heel lekker. Vriendelijke bezorger. Tip: laat de zakjes patat open dan wordt patat niet zo zacht

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spare-ribs! Altijd zacht! Bezorging snel en fijne service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tio Rico maakt echt de lekkerste spare ribs van het Gooi (en wat mij betreft ook van de rest van Nederland). De spare ribs zijn heerlijk mals en met een heerlijke marinade. De frietjes zijn lekker knapperig, de broodjes vers. Er zitten heerlijke sauzen bij. En de bezorging is erg goed. Wij bestellen al 7 jaar spare ribs bij Tio Rico en ze zijn altijd heerlijk! Een absolute aanrader!!!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk om een Tio Rico'tje bestellen in het weekend. Heerlijke spareribs en meer dan genoeg. Dit keer voor 5 man besteld, was prima weer.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Tio Rico, het is altijd goed, optijd,warm en de hot spare ribs zijn heerlijk!! Het langs wat wij ooit hebben gewacht was 45 min op een zondag. Dat is heel netjes, maar normaal is het er eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op het aangegeven tijdstip bezorgd: perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik vlak bij woon haal ik het zelf. Via de site bestellen en betalen handig en gemakkelijk. De "Spare ribs" zijn er heerlijk, niets op aan te merken kan ze van harte aanbevelen.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The hot ribs spices have changed... Not as good as it was previously.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Het eten was goed warm, de portie groot genoeg, alleen de sla zou wel wat meer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sypersnel geleverd en erg lekker patat is ook nog knapperig

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kids vonden het wat weinig frites , maar was heerlijk mals vlees en lekkere smaak. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best grill meat. Always warm and tasty.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden hier spareribs besteld maar vonden het niet lekker waren echt smakeloos.Eten was ook lauw.En tacoritos waren niet uit bakje te krijgen.Beloofde gratis drankje zat er ook niet bij.Was 1 malige bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Tio Rico. Heerlijke spare ribs (zowel sweet als hot) en patat, royale porties, snelle bezorging.. top!!

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en prima eten

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd geweldig!

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service prima kwaliteit

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs hot zijn tegek! Perfecte prijs- kwaliteitverhouding, goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke spareribs!!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant en blijft elke keer heerlijk

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op woensdag 7 september een online bestellig gedaan en betaald. De bestelling zou rond 18.00 uur afgeleverd worden 18.10 was m'n bestelling er nog niet dus ging ik maar bellen. Ik heb in totaal 8 keer gebeld maar niemand heeft opgenomen. Dus nu heb ik wel betaald maar geen eten. Dus helemaal kut dit

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten besteld via de site en na 2 uur nog niet gekregen. ben zelf gaan kijken bij het restaurant daar staat een briefje op het raam deze week gesloten hadden ze wel mogen vermelden op hun site. met ideal betaald dus geen eten en geld weg waardeloos. normaal altijd super maar hier maken zij een grote fout jammer!!!!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste bezorg steakhouse van hilversum altijd top!!! beste spare ribs in town !!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gerecht, en vlotte keurig nette attente bezorger

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer erg lekkere spareribs. Je krijgt ook lekker veel, kan er 2 dagen van eten!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is prima bevallen, snelle levering

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: ongelooflijk goed bij Tio Rico, de kwaliteit is al jaren op het zelfde hoge niveau gebleven. Spareribs waarbij het vlees letterlijk van de botjes valt en heerlijk mals is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, in 20 minuten aan de andere kant van H'sum bezorgd

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren lekker. De patat was uit het zakje gevallen dus koud. Het bakje knoflooksaus was te weinig. De zoete saus over de spareribs was blijven kleven aan de aluminiumfolie. Volgende keer in een bakje.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten weer van de spareribs en de frietjes, ik miste alleen de kruidenboter voor op het broodje en de sla.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam met auto het was super heet en lekker, patat was lekker knapperig super!!!

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere stevige frieten , nog heerlijk warme spareribs, maïskolf was wat klein en magertjes

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer erg lekker, het duurde wel vrij lang voordat ze er waren, maar dat is op zich niet zo raar op nieuwjaars dag

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten ev vriendelijke service

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden! Je wil altijd eerder eten natuurlijk, maar als het er is maakt het eten dat gelijk goed! Vandaag spareribs gehad. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn een zeer regelmatige klant bij u, omdat uw gerechten zo heerlijk zijn: wij genieten er altijd enorm van. Echter, de ergernis van het lange wachten wordt steeds groter. De levertijd lijkt namelijk ook steeds langer te worden. Was het eerst nog een uur, nu is het al ruim 1,5 uur. Dat is niet wat je wilt én verwacht als je eten besteld. Het is echt te lang. Altijd als ik dan bel - ik wil vooral niet te snel bellen - is het net onderweg. Toeval wellicht. Ook wordt aangegeven dat het zo druk is. Mooi voor u, maar wellicht is thuisbezorgen dan teveel? Ondanks dat uw steaks zo overheerlijk zijn, denken wij een volgende keer waarschijnlijk toch aan een ander restaurant, tenzij we echt genoeg tijd hebben. Ik hoop werkelijk dat u hier verbetering in zult aanbrengen. NB ik heb dit eerst naar u zelf willen sturen, maar uw mailadres werkt niet : ik krijg 'm telkens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top spareribs, ook de steak is overheerlijk! Soms duurt het wat lang maar daar krijg je fantastisch eten voor terug!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd zo ontzettend lekker! Maar wel weer erg lang wachten: zo'n 1,5 uur. Dat is echt te lang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liefdeloos en duur. €43 voor 2 gerechten. Minima salade, 2 zakjes patat en vlees. Eerste en laatste keer.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd. Alleen knoflooksaus weer een keer erg waterig..... (weer bijna op of zo??)

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Zo lekker en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.