Beoordelingen van Tio Rico Hilversum

Recente recensies van Tio Rico Hilversum

4 sterren na 96 reviews

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en weer zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar duurde ruim een uur dat het bezorgd werd.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur toch maar even gebeld waar het eten bleef, netjes excuses aangeboden en werd verteld dat het er binnen 10 minuten was. Deze 10 minuten werden 40 minuten (kan gebeuren als het super druk is, maar liever dat er gelijk eerlijk wordt gezegd hoeveel langer je moet wachten, ipv zeggen dat het eten al klaar ligt). Aardige jongen die het kwam bezorgen, bood ook nogmaals excuses aan. De spareribs was heerlijk, een lekker grote portie, carpaccio was iets anders dan verwacht en de bestelde 'Burrito Acapulca Vegetariano' was niet wat we kregen. Hiervoor in de plaats was het wat wij denken de 'Enchiladas met gehakt'. Dit was ook wel jammer. Toch opgegeten ivm bezorg wacht tijden, was ook erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en snel bezorgt ! Spare ribs waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best ribs in town

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets besteld in Zoetermeer

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs heerlijk patat mag wel wat beter gebakken worden was keihard

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed, snel en compleet. Alleen patat was niet lang genoeg gebakken

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker gekruid en zeer smakelijk, bezorging was vriendelijk en op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen! Prijs/kwaliteit prima in orde.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ribs prima de broodjes tikje aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt er op of het steeds een beetje minder goed word. Ik hoop dat jullie het toch weer beter gaan doen

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2,5 uur moeten wachten op de bestelling. Kwaliteit eten is zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer iets minder als altijd

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs die ik gegeten heb! Valt zo van het bot en de marinade is gewoon geweldig!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd gewend dat jullie goed leveren. Alleen was gisteren echt een ramp. Eerst zat alles door de tas heen geschud, patat zat niet meer in de zak, folie was open en ook de sausen zaten overal en nergens in het zakje. Ik gok dat de bezorger als een gek had gereden. Na bellen werd alles nogmaals geleverd, alleen zat de saus nog over de andere sausen heen (uit bakje gelopen). Dit is niet hoe ik het van jullie gewend ben!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker warm... Top spareribs

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed zoals altijd. Alleen duurde het erg lang voordat de bestelling geleverd werd. We hadden juist vroeg besteld omdat we nog weg moesten.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!! Spearribs waren weer heerlijk.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs,compleet met sla/broodje/saus en patat 👌🏼 Snel en vriendelijk bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een paar maanden geleden dat wij hier spare Ribs besteld hebben. Wij bestellen hier een aantal keer per jaar. Wat ons op viel is dat prijs van €12,25 naar €13,75 is gegaan. Ook waren de bezorgkosten verhoogd van €1,50 naar €2 echter kreeg je gelijk/minder Ribs dan voorheen. Ook was het broodje erg taai en koud.Ik weet niet of ik de volgende keer hier wederom zal bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed “zoals altijd” ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van Hilversum bestellen hier al jaren echt aan rader lekker mals vallen van het bot zo als het hoort

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed patatjes waren iets krokanter dan normaal maar dat vind mn zoon juist lekker dus al met al : heerlijk gegeten !!!!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidenboter is geen kruiden in te vinden. Patat was heel slecht stuk of 2x gebakken... spareribs erg vet.. voor ons geen tio Rico meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede spareribs! Lekker mals vlees dat makkelijk van het bot valt, heerlijke marinade en saus.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed !

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit x biefstuk 👍🏻

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was de marinade niet zo , maar nu weer helemaal top !!! Bedankt !

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en prima spare ribs. Bestel regelmatig naar tevredenheid. Aanrader!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Spareribs!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk!!!

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd perfecte kwaliteit en levering!!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren 25 min telaat fried was nog rouw spareribs waren niet echt warm neer

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde !!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd kun je de lekkerste en sappigste spare ribs alleen maar hier eten. Bij de meeste restaurants, slagers en afhaal zijn spare ribs hopeloos droog, maar hier niet. Een heerlijke marinade erbij, knapperige frietjes, goede bezorging. Altijd super! Wij zijn al jaren fan van ze. Ik eet nu nooit meer ergens anders spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was: spareribs hot, ensalade de feta en minitaco's. De spareribs waren heerlijk. Kon je gewoon met bestek eten, zo gemakkelijk vielen ze van het bot af. Ook goed gekruid. De minitaco's vielen tegen. De tacoschelp was helemaal zacht en plat, alsof het met vulling en al in de magnetron of oven is gezet. De feta salade bevatte veel feta (goed), maar helaas weinig tomaat en komkommer. Vooral veel ijsbergsla.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een werkelijk culinair festijn wat ik vandaag mocht meemaken, mijn leven is veranderd sinds ik deze spareribs heb mogen proeven, een belevenis een verrijking in mijn leven .....

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eeecht heel lekker. Vriendelijke bezorger. Tip: laat de zakjes patat open dan wordt patat niet zo zacht

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische spare-ribs! Altijd zacht! Bezorging snel en fijne service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tio Rico maakt echt de lekkerste spare ribs van het Gooi (en wat mij betreft ook van de rest van Nederland). De spare ribs zijn heerlijk mals en met een heerlijke marinade. De frietjes zijn lekker knapperig, de broodjes vers. Er zitten heerlijke sauzen bij. En de bezorging is erg goed. Wij bestellen al 7 jaar spare ribs bij Tio Rico en ze zijn altijd heerlijk! Een absolute aanrader!!!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk om een Tio Rico'tje bestellen in het weekend. Heerlijke spareribs en meer dan genoeg. Dit keer voor 5 man besteld, was prima weer.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Tio Rico, het is altijd goed, optijd,warm en de hot spare ribs zijn heerlijk!! Het langs wat wij ooit hebben gewacht was 45 min op een zondag. Dat is heel netjes, maar normaal is het er eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op het aangegeven tijdstip bezorgd: perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik vlak bij woon haal ik het zelf. Via de site bestellen en betalen handig en gemakkelijk. De "Spare ribs" zijn er heerlijk, niets op aan te merken kan ze van harte aanbevelen.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The hot ribs spices have changed... Not as good as it was previously.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Het eten was goed warm, de portie groot genoeg, alleen de sla zou wel wat meer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sypersnel geleverd en erg lekker patat is ook nog knapperig

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kids vonden het wat weinig frites , maar was heerlijk mals vlees en lekkere smaak. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best grill meat. Always warm and tasty.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden hier spareribs besteld maar vonden het niet lekker waren echt smakeloos.Eten was ook lauw.En tacoritos waren niet uit bakje te krijgen.Beloofde gratis drankje zat er ook niet bij.Was 1 malige bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Tio Rico. Heerlijke spare ribs (zowel sweet als hot) en patat, royale porties, snelle bezorging.. top!!

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en prima eten

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd geweldig!

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service prima kwaliteit

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs hot zijn tegek! Perfecte prijs- kwaliteitverhouding, goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke spareribs!!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant en blijft elke keer heerlijk

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op woensdag 7 september een online bestellig gedaan en betaald. De bestelling zou rond 18.00 uur afgeleverd worden 18.10 was m'n bestelling er nog niet dus ging ik maar bellen. Ik heb in totaal 8 keer gebeld maar niemand heeft opgenomen. Dus nu heb ik wel betaald maar geen eten. Dus helemaal kut dit

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten besteld via de site en na 2 uur nog niet gekregen. ben zelf gaan kijken bij het restaurant daar staat een briefje op het raam deze week gesloten hadden ze wel mogen vermelden op hun site. met ideal betaald dus geen eten en geld weg waardeloos. normaal altijd super maar hier maken zij een grote fout jammer!!!!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste bezorg steakhouse van hilversum altijd top!!! beste spare ribs in town !!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gerecht, en vlotte keurig nette attente bezorger

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer erg lekkere spareribs. Je krijgt ook lekker veel, kan er 2 dagen van eten!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is prima bevallen, snelle levering

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: ongelooflijk goed bij Tio Rico, de kwaliteit is al jaren op het zelfde hoge niveau gebleven. Spareribs waarbij het vlees letterlijk van de botjes valt en heerlijk mals is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, in 20 minuten aan de andere kant van H'sum bezorgd

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren lekker. De patat was uit het zakje gevallen dus koud. Het bakje knoflooksaus was te weinig. De zoete saus over de spareribs was blijven kleven aan de aluminiumfolie. Volgende keer in een bakje.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten weer van de spareribs en de frietjes, ik miste alleen de kruidenboter voor op het broodje en de sla.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam met auto het was super heet en lekker, patat was lekker knapperig super!!!

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere stevige frieten , nog heerlijk warme spareribs, maïskolf was wat klein en magertjes

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer erg lekker, het duurde wel vrij lang voordat ze er waren, maar dat is op zich niet zo raar op nieuwjaars dag

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten ev vriendelijke service

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden! Je wil altijd eerder eten natuurlijk, maar als het er is maakt het eten dat gelijk goed! Vandaag spareribs gehad. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn een zeer regelmatige klant bij u, omdat uw gerechten zo heerlijk zijn: wij genieten er altijd enorm van. Echter, de ergernis van het lange wachten wordt steeds groter. De levertijd lijkt namelijk ook steeds langer te worden. Was het eerst nog een uur, nu is het al ruim 1,5 uur. Dat is niet wat je wilt én verwacht als je eten besteld. Het is echt te lang. Altijd als ik dan bel - ik wil vooral niet te snel bellen - is het net onderweg. Toeval wellicht. Ook wordt aangegeven dat het zo druk is. Mooi voor u, maar wellicht is thuisbezorgen dan teveel? Ondanks dat uw steaks zo overheerlijk zijn, denken wij een volgende keer waarschijnlijk toch aan een ander restaurant, tenzij we echt genoeg tijd hebben. Ik hoop werkelijk dat u hier verbetering in zult aanbrengen. NB ik heb dit eerst naar u zelf willen sturen, maar uw mailadres werkt niet : ik krijg 'm telkens terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top spareribs, ook de steak is overheerlijk! Soms duurt het wat lang maar daar krijg je fantastisch eten voor terug!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd zo ontzettend lekker! Maar wel weer erg lang wachten: zo'n 1,5 uur. Dat is echt te lang...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liefdeloos en duur. €43 voor 2 gerechten. Minima salade, 2 zakjes patat en vlees. Eerste en laatste keer.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd. Alleen knoflooksaus weer een keer erg waterig..... (weer bijna op of zo??)

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Zo lekker en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.