Bewertungen von Tio Rico Hilversum

Neue Beurteilungen

4.0
J. de Graaff
18 September 2022

Altijd netjes op tijd, en heerlijke speare ribs niets op aan te merken. Toppy

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annamarie
18 September 2022
Arjan
9 September 2022

Spare ribs vielen niet van het bod af maar waren wat hartig. Voor de grap ff op de weegschaal gelegd. Hadden 2x600 gram maar de weegschaal gaf 1100 aan dus niet helemaal netjes.

Allard
6 September 2022

Er was geen mayonaise bij de patat en vond de spareribs aan de droge kant. Ook het gratis blikje frisdrank was niet aanwezig bij een bestelling van ruim 85 euro De 5 euro bezorg kosten vind ik bij dit bedrag aan de hoge kant.

Ans
4 September 2022

Wat hebben we heerlijke spare ribs gegeten zeg echt een aanrader Alles was top Bedankt en tot een volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

peer
27 August 2022
Jan Witte
24 August 2022

De bestelling kwam ruim drie kwartier te laat en er is niks met de opmerking gedaan dat er extra knoflooksaus bij is gevraagd. Ik weet niet of ik hier nog een keer bestel want vorige keer ging dit ook al mis.

Karen van Herpen
23 August 2022

Lamskoteletten en zwaardvis waren fantastisch lekker! Kipkluifjes van de BBQ nogal droog. Friet was slecht, de helft weg kunnen gooien.

Ans
14 August 2022

Helaas waren de lams koteletten taai de hamburger was goed dus mijn man heeft niet zo lekker gegeten helaas en dat vind ik dan toch zonde van het geld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle welker
11 August 2022

Beste spare ribs van hilversum

Dirk Past
11 August 2022

Was na een lange tijd weer heerlijk om de spareribs weer op het "bordje" te hebben, lekker mals en prima van smaak.

Ans
7 August 2022

We hebben heerlijk gegeten de eerste keer bij jullie voor ons We komen zeker terug een echte aanrader heerlijk mals vlees Bedankt toppers tot de volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lucia
1 August 2022

Gewoon heerlijk :-) grill kip , friet en maiskolf

Fred
24 Juli 2022

Ik ben beter gewend van Tio Rico

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johanna
18 Juli 2022

Altijd goed op tijd, en wat zijn ze heerlijk die speare ribs van tio rico. Voor ons geen andere meer. Toppy

Lucia
15 Juli 2022

Ik bestel hier graag, super aardige mensen en heerlijk eten, we genieten elke keer van het eten

Duijnmaijer
10 Juli 2022

Ik bestel al jaren hier en de ribjes zijn heerlijk

Mark
30 Juni 2022

Lekker gegeten Snel bezorgd

Manten
29 Juni 2022

Erg lang op t eten moeten wachten, ruim 40 min later dan aangevraagd

Johanna
26 Juni 2022

Wat een heerlijke sweet speare ribs je hoeft er alleen maar naar te kijken en het valt eraf top heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijke
25 Juni 2022

De bezorging is wat slordig de saus ligt door de hele tas en alles is daardoor wat vies. De Spareribs zijn zoals altijd super lekker maar over de patat was niet goed nagedacht deze was net niet meer rauw.

Familie Bolt
25 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten😀

Dv
22 Juni 2022
Mariska Lam
19 Juni 2022

De patatjes waren niet echt warm meer maar das door de afstand op zich logisch. De spare Ribs daarentegen fantastisch!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bibi
19 Juni 2022

Spareribs waren heerlijk echter bij 3 porties maar 2 salades gekregen Ă©n een bakje kruidenboter waar al uit gegeten was bah. Deze hebben we dus maar weggegooid.

Robbie
16 Juni 2022

Eten was heerlijk, aleen de bezorging duurde meer dan een uur.

Tommi
31 Mai 2022

Vlees was weer heerlijk mals. Frietjes warm. Salade met heerlijke feta, erg zacht en smaakvol. Zag aan de pepersaus en nacho's dat het erg druk was (zondagavond). Saus was dun en zeker niet pittig, nacho's hadden erg lang in de oven gestaan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.B
30 Mai 2022

Zak gescheurd inhoud patat eruit en door elkaar salade bakjes open gegaan alles zat onder maar verder ging het wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. de Graaff
26 Mai 2022

Het was weer te lekker tot de volgende x

Familie Halma
21 Mai 2022

Weer uitstekende kwaliteit en vriendelijke service

alex doorn
19 Mai 2022

de spareribs waren uitstekend alleen bij bezorgen tas gescheurd onderkant en saus bakje was voor de helft eruit gelopen Verder was alles prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berkhout
16 Mai 2022

Super lekker , ruim voldoende !

Edwin
1 Mai 2022

Zoals altijd weer erg lekker!

Do
25 April 2022

Normaal heb ik geen klachten maar vandaag waren de spareribs erg droog! Ik had het idee dat ik opgewarmde spareribs heb gekregen van wat er nog over was van de vorige dag. Heb vandaag dus niet lekker gegeten!!!

Sandra Van Drunen
22 April 2022
Suzanne
14 April 2022

Eten kwam 40min na verwachtte bezorgtijd en vlees en patat was koud. Gebeld en vrij snel daarna nieuw stuk vlees gekregen. Jammer dat het de eerste keer koud was maar nette oplossing van Tio Rico.

Bakker
9 April 2022

Duurde lang voor het bezorgt werd maar smaakte heel goed

Danny
8 April 2022

1,5 uur na de bestelling kwam het eten. De patat was niet meer heet/warm, en er zat geen gratis frisdrank bij

frank
5 April 2022
Tommi
4 April 2022

Vlees, friet, broodje en slaatje waren prima. Kruidenboter leek op margarine met kruiden. Ik had cola besteld en kreeg sinas. Kon geen keuze maken hoe ik mijn vlees gebakken wilde hebben. Voor mij geen probleem maar misschien dat anderen dat graag aangeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon Niezen
3 April 2022

Helaas was de gewone cola vervangen door cola zero, wat ik echt niet lekker vind en was er geen kruidenboter bij de broodjes waar mijn vrouw op haar beurt weer teleurgesteld door was. Ook bezorgtijd half 7 was niet haalbaar en we moesten wachten tot een uur of 7 zonder belletje of berichtje vooraf...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dijkstra
1 April 2022

Eten werd bijna 45 minuten te laat bezorg en was jou bij aankomst. Jammer

Smits
26 MĂ€rz 2022

Bestelling geplaatst, niet op tijd geleverd, half uur na aangegeven tijd gebeld: duurt nog vijf minuten. Na 20 minuten weer gebeld, duurt nog vijf minuten. Ruim anderhalf uur na de aangegeven tijd was de bestelling er dan, minus de extra friet. Wij hadden inmiddels een boterham gegeten. Frietjes liggen in de kliko en de ribs zal ik wel in een stoofschotel stoppen. Hoe de bestelling was, weet ik dus niet wel dat ie niet volledig was.

Henny
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten zoals altijd...

Heidi
21 MĂ€rz 2022

De bezorging was een half uur later dan gepland. Maar wat een heerlijke spareribs en ook veel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S
20 MĂ€rz 2022

Wauw Dat is een juiste beschrijving alles wat je er van hoopt is wat je krijgt goed vlees lekker op smaak patat zoals je die wil dankjewel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brigitte
12 MĂ€rz 2022

altijd lekker en warm

Nn
8 MĂ€rz 2022
Iris
8 MĂ€rz 2022

Ik had ruim optijd "het einde van de middag" een bestelling gedaan zodat wij hier rond half 8 konden gaan eten. Helaas kwam het eten ruim een half uur te laat. Eenmaal bezorgd kwamen wij erachter dat het eten flink was afgekoeld. Ook de frieten waren slap, koud en zompig. Bij het bellen naar de zaak, was de meneer aan de telefoon alles behalve hartelijk en werd onze klacht direct ontkend. Na meerdere keren te hebben aangegegen dat het toch echt afgekoeld was werd er aangeboden om het eten om te ruilen. Maar dan zouden wij wel weer op ons eten moeten wachten. Ik heb aangegeven dat ik het eten zelf wel ging opwarmen en hebben wij de afspraak gemaakt, dat de eigenaar mij zou terugbellen. Dit is helaas tot heden nog niet gebeurt. Als laatste geven ze je er een gratis blikje drinken bij. Let op, deze is over datum. Alles bij elkaar, vind ik dit echt kwalijk en ook jammer. Heb er in het verleden met plezier besteld. Maar nu.. Geen vriendelijkheid, geen nagekomen afspraken, leuk z'n extr

Marco
7 MĂ€rz 2022

Goede kwaliteit, spare-ribs lekker los van het bot. Daarnaast veel erbij, patat, salades, broodje, sauzen, goede prijs kwaliteit/kwantiteit gehalte. Bezorging was goed, ik bestelde rond 17.00 uur en wilde het eten om 18.00 uur ontvangen. Hij kwam precies om 18.00 uur aan, maar het leek alsof het al een tijdje klaarstond, waardoor het niet meer heet was.

Jose Schurink
5 MĂ€rz 2022

Al vaker bij jullie besteld, altijd goed. Helaas kwam het eten koud aan, frietjes waren lauw, biefstuk gewoon koud, erg jammer

Ruck
1 MĂ€rz 2022

Zoals altijd, top!!!

M
28 Februar 2022

Helaas was de patat lauw maar misschien had dat te maken met de bezorging die, na een telefoontje om te vragen waar mijn bestelling bleef, ruim een uur na de geschatte bezorgingstijd plaatsvond :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans le clercq
27 Februar 2022

Zoals altijd: tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roquas
26 Februar 2022

We hebben heerlijke spare ribs en een entrecote gegeten. Het was top!

Ilona
26 Februar 2022

Bij jullie alles lekker en fijn.

Danny
23 Februar 2022

Heerlijke spareribs!

B
22 Februar 2022

Snel, warm en lekkere spicy spareribs gegeten. Frites waren ook nog lekker knapperig.

Peter
21 Februar 2022

bezorging was 1.15 te laat. "Druk" vind ik geen excuus in het weekend moet je daarop voorbereid zijn. Patat was bijna koud. Porties zijn ruim voldoende maar waren flauw van smaak zowel de pittige als de gewone. Helaas, voor ons geen 2e keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
16 Februar 2022

Spareribs waren goed en veel . Saus, salade,en friet ook genoeg.

Yvonne
14 Februar 2022

Echt heel lekker 1 kippetje was iets te hard en een kwartier te laat bezorgd dat was jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
27 Januar 2022

Lekker en snel bezorgt

Monique
24 Januar 2022
Ruiter
16 Januar 2022

Spearribs waren heeeerlijk. Maar 45 minuten te laat .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon Niezen
15 Januar 2022

Bestel wel vaker en moet zeggen dat de vorige keer een beetje tegenviel maar deze bestelling was op tijd en perfect dus daarom volle bak aan sterren!

Edward
15 Januar 2022

De spareribs zijn altijd heerlijk mals en lekker

Aleth & Paul
15 Januar 2022

Zoals wij gewend zijn van Tio Rico heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd uitstekend en de service zeer vriendelijk. Tio Rico, hartelijk dank voor de heerlijke wijn die we cadeau kregen. Erg leuk😀.

Do
9 Januar 2022

Voorheen vonden we het beter. Het stokbrood is al oud bij aankomst en de kruidenboter is een heel klein bakje geworden. Ook het kwaliteit van het vlees is helaas minder. Het zijn ook niet meer de sprare ribs die het waren. Zonde! Want wij bestelden altijd graag hier.

Heerlijk!!
3 Januar 2022
Danny
2 Januar 2021

Heerlijke spareribs, porties groot genoeg. Aardige bezorger. Hebben genoten! Thanks

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

appie
1 Januar 2021

op oudejaarsavond op tijd. klasse

Lucia
25 Dezember 2021

Wij genieten elke keer van het eten, heerijk eten ,warm, genoeg eten en goed verzorgd, helemaal top! Super bedankt ook voor de attentie!

Lex
22 Dezember 2021

Bezorging kwam een halfuur later dan de afgesproken tijd (1700). De bezorger was verbaasd want zijn werktijd start pas om 1700. Dus op hem kan ik niet boos worden. Maar bied het bezorgen om 1700 dan niet aan dat ik 's ochtends bestel. Kwaliteit was wederom perfect, dat wel. Baal hier erg van want Tio Rico is al jaren de beste spareribboer van Hilversum. Groet Lex

Johanna de Graaff
19 Dezember 2021
Laurens
19 Dezember 2021

Eten was heerlijk!! Alleen het jammere is dat tijdens het inpakken/transport een pak met spareribs is lek geraakt en alles onder het sap/saus zat. En een beetje goedkoop dat de stokbroodjes niet even netjes in een zakje zijn gestopt, nu lagen ze los in de tas gegooid. Verder geen klachten, snel geleverd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leon Niezen
13 Dezember 2021

Normaal gesproken uitstekende kwaliteit en bezorging, helaas gisteren bijna een uur te vroeg, spareribs waren flauw en de patat zacht en klef...als het was zoals normaal zeker 5 sterren waard maar zoals gezegd was ik gisteren een beetje teleurgesteld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor Calis
12 Dezember 2021

Bezorging liep enorm uit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aleth Bolt
5 Dezember 2021
Anoniem
29 November 2021
Conny van Wettum
28 November 2021

Lekker eten, prima bezorgd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
28 November 2021

Eten prima en goed op temperatuur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
21 November 2021
Syllie
21 November 2021

Eten was prima. Spareribs waren goed gaar. De bezorger was alleen een half uur te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aleth Bolt
21 November 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. Ook de bezorging was prima: op tijd en vriendelijk.

tukker
18 November 2021

mooinopntijd

Bert
15 November 2021

Weer lekkere spareribs gegeten, echt een aanbeveling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
13 November 2021

Te laat

Frans de Blok
7 November 2021

Heerlijk zachte ribs met fijne smaak. Hier komt nog weleens een vervolg op.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jimmy
1 November 2021

Eten was prima, jammer genoeg duurde het wel bijna 2 uur voordat het kwam. Na mijn belletje de standaard ''uw bestelling is er binnen 5 minuten'' helaas duurde het daarna nog 35 minuten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
31 Oktober 2021
D. de Vooght
23 Oktober 2021
Bernadet
22 Oktober 2021
Pauline
11 Oktober 2021

Smakeloze spareribs, wel mals maar veel vet en nauwelijks smaak zowel de sweet als de hot variant. Druipend van de marinade. De friet was slap, klef en echt niet lekker. Niet zoals we het gewend zijn van Tio Rico helaas. Wij slaan bestellen hier helaas over vanaf nu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
12 September 2021

Kwam wel veel later dan besteld. Dat was beetje jammer omdat het andere bestelde eten wel op tijd was. Zo dat niet iedere op zelfde tijd te eten. Maar de spareribs waren weer heerlijk!!!!

Jo
5 September 2021

Eten was lauw dat was jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
2 September 2021
Anoniem
27 August 2021
Calis
22 August 2021

Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aleth Bolt
21 August 2021

Het was weer heerlijk! Opmerkingen of vragen worden serieus genomen, wat heel fijn is.

Willem Prins
20 August 2021

Het eten was helaas koud, jammer.

Arjan
20 August 2021
M. Jansma
11 August 2021

Afspraak bezorging was 19.00. Om 19.30 gebeld o na vraag te doen. Zou bezorger ziek geworden zijn maar binnen 15min. Zouhet bezorgd zijn. Werd uiteindelijk 19.55 !! Bezorger was met de fiets dus voedsel lauw en spare ribs tot mijn teleurstelling ook niet meer zoals ik gewend was. Mogelijk door andere eigenaar ?

appie
8 August 2021

20 minuten te laat. Op zich geen probleem .Als het eten hierdoor niet lauw was.

Natasja
5 August 2021

Heerlijk en heel gul. We hebben ons lekker vol gegeten ervan. Salade , broodjes , en patatjes erbij waren ook perfect . We gaan zeker vaker bestellen . Bedankt!

Ingrid
19 Juli 2021

De spareribs waren heerlijk! Het broodje en de patat waren ook goed. De rauwkost laat echter te wensen over. Een beetje slappe sla en wat smakeloze tomaat is niet mijn idee van een lekker hapje, dat was jammer.

Frank Heskamp
18 Juli 2021

Met afstand de beste spareribs van Hilversum! En dat voor een goede prijsđŸ’¶

Jeroen
15 Juli 2021

De bestelde en betaalde rijst ontbrak

Heidi
11 Juli 2021

Heerlijke spareribs, lekker mals en gaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

leeuw
4 Juli 2021

50 min telaat, taco's en nacho's waren oud en slap, spareribs goed van smaak maar zeker niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk Past
3 Juli 2021

Prima op tijd en heb heerlijk gegeten. Heerlijk mals en de patat was erg goed. Al met al zeker vaker bestellen...

Danny
28 Juni 2021

Nog steeds the best ribs in Hilversum.

Cor calis
27 Juni 2021

Gewoon best /heel lekker/Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mees
27 Juni 2021

Erg goed eten en snelle bezorging

Jannie
27 Juni 2021

Zoals iedere keer weer heerlijk malse en lekker gemarineerde spareribs gegeten. Een echte aanrader. Als tip zou ik willen geven om wat meer groente of andere salade bij te bestellen. De standaard salade vind ik een beetje saai.

Mario Hendriks
25 Juni 2021

Word vervelend elke keer bot eten omdat het vlees eraf gevallen is ! Heerlijk gegeten weer jongens ! Top !

Diewertje
25 Juni 2021

zoete ribben zijn lekker, bestelling is ook supersnel!

de Hoogh
20 Juni 2021

Wilde even bellen om de bezorgtijd te vragen , maar telefonisch niet bereikbaar .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kolck
20 Juni 2021
H kroek
19 Juni 2021

Was voor 1 persoon erg veel en smaakte zeer goed temperatuur was dik in orde al met al een dikke aanrader.kip met rijst in goede saus , gratis cola en extra friet.

...
17 Juni 2021

Het was weer heerlijk! Spareribs waren top!

Me
9 Juni 2021

Spareribs zijn te droog .. verder prima!

Mir
8 Juni 2021

Toppers

Johanna
6 Juni 2021

Ik heb al tijden de sweet ribs van tio Rico wat zijn ze toch heerlijk. De eigenaar weet dat ik eens in de zoveel tijd een bestelling plaats. Ze zijn heerlijk en vallen zo van het botje echt de moeite waard.. top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda Goedemans
5 Juni 2021
Mario Hendriks
1 Juni 2021

Dank !!!

Karin Lampie
1 Juni 2021

De bezorger was op tijd maar ontzettend ongeduldig, hij belde aan en begon meteen aan de brievenbus te rammelen alsof ik te langzaam naar de deur kwam, erg vervelend. Ook had hij geen wisselgeld bij zich omdat hij, zoals hij zei, niet goed op de bon had gekeken terwijl daar op staat dat ik contant betaal. De spareribs waren te eten maar heel donker (tegen verbrand aan). Dit was dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb, ik ga het ergens anders bestellen.

Laura
31 Mai 2021
Veltman
24 Mai 2021

Het was heerlijk en goed warm.

Jolanda
24 Mai 2021

Eten erg lekker en goed

Werst
24 Mai 2021

Het was heel jammer dat het 45 min te laat kwam... En alles was lauw was, maar het vlees was heerlijk.. Je kreeg er veel erbij, sausjes,sla, patat . Dus misschien wat beter kijken waar de bezorging heen moet, zodat het op tijd is en alles lekker warm..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wiersma
23 Mai 2021

Telaat te bezorging 1 uur volgende keer graag een belletje dat het later word had het al in de morgen besteld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert
23 Mai 2021
Wendy
23 Mai 2021

Bezorging was een half uur later dan gepland, maar toen ik de eerste rib pakte en deze zo heerlijk mals was....genieten Ik had alleen de hot spareribs besteld, maar hot waren ze in de verste verte niet.

Elise van Turennout
21 Mai 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas waren de bakjes kruidenboter leeg. Die vinden we normaal altijd heel lekker dus het zou fijn zijn als die de volgende keer gevuld zijn.

Nina
19 Mai 2021
Mario Hendriks
12 Mai 2021

Top ! Top ! Top ! Vlees viel weer van het bot en was weer uitstekend ! Ga zo door !

Roquas
10 Mai 2021

Ontzettend lekkere spareribs en heel snel bezorgd! 15 minuten. Top ga zo door.

Danny
9 Mai 2021

Heerlijke warme spareribs, best in town. Geleverd op afgesproken tijd door vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

appie
27 April 2021

op tijd besteld is altijd op tijd geleverd en het "lijkt"er op dat ze dan nog lekkerder zijn !!!!!

Roquas
27 April 2021

Heerlijk! Het vlees van de spare ribs valt van het bot. En ze zijn heerlijk gekruid. Top! Een tip om bij de ossenhaas te vermelden hoe je deze wilt hebben. Nu was hij iets te rauw.

Cindy
26 April 2021

Het was geweldig!!!! Vlees was zacht en viel zo van het bot heerlijk. Ook was de bestelling heet en erg snel top top top

Ronald Akkies
21 April 2021

De Entregote was taai helaas verkeerd afgesneden de spareribs waren goed.

Anoniem
21 April 2021

De bezorgtijd was hartstikke goed. Ik heb hier eerder sparibs besteld en het was heerlijk, dit keer waren ze erg taai. Hopelijk is het volgende keer beter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
18 April 2021

Spareribs zijn prima maar dit is al de derde keer dat het gratis drankje er niet bij zit. Dan moeten ze het ook niet aanbieden op de website.

R. Kuijper
14 April 2021

De spareribs waren erg lekker ook de broodjes en patat, ik miste alleen mijn gratis blikje fris.

Carmen
11 April 2021

Dit is de 2e keer dat we niet de hele bezorging ontvingen. Van de 7 gerechten ontvingen wij er 5. Het wordt wel snel nabezorgd maar ondertussen worden de andere gerechten kouder en tio rico wil je warm eten vlees wordt taai . En uiteraard geen excuses.

Puck de Ruiter
5 April 2021

Het is niet de 1e keer dat de bezorging veel te vroeg is. (Bijna 1/2 uur) Gelukkig waren we thuis. De beloofde drankjes ontbraken.

Yvon&Ray
5 April 2021

Was heerlijk allemaal.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario
2 April 2021

Het was weer erg lekker ! Alleen 1 ben en jerrys vegeten ; ff gebeld en er werden binnen 10 minuten (!) TWEE ben en jerrys geleverd dus dat is weer heel netjes jongens : bedankt !

WW
30 MĂ€rz 2021

De beste!

Frans
29 MĂ€rz 2021
Jolanda Goedemans
25 MĂ€rz 2021

Perfect

appie
22 MĂ€rz 2021

nog nooit teleurgesteld. Lekker en altijd op de afgesproken tijd.

Erik
22 MĂ€rz 2021

Heerlijk en goed beetje late kant maar het was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
15 MĂ€rz 2021

Altijd perfect

Mario
13 MĂ€rz 2021

Spareribs waren weer goed MAARRR ; de zakjes patat waren kleiner ! We moeten toch altijd wat te zeiken hebben he ;) Was weer top jongens en voor de patat bestel ik geen spareribs natuurlijk ...

Jan
8 MĂ€rz 2021

snelle bezorging, eten was top en genoeg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
6 MĂ€rz 2021

Zoals altijd verrukkelijk de spare ribs en netjes op tijd bezorgd.

Roy
6 MĂ€rz 2021

Kippetje was weer heerlijk. Bedankt weer!

Ellen
4 MĂ€rz 2021

Spareribs echt heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn alleen geen fan van de Vlaamse frieten die erbij zitten, die zijn zo snel slap. Liever Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

Manna
28 Februar 2021

Heerlijk gegeten.

Tamara
27 Februar 2021

Perfect! Het vlees valt spontaan van het bot. De bestelling kwam precies op tijd, lekker broodje erbij. Wat wil je nog meer?! Het was heerlijk en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Roy
19 Februar 2021

Top!! Zoals altijd. Bedankt weer!

Carmen
17 Februar 2021

Heerlijke spareribs snel geleverd en hele goede service!

M. Jansma
16 Februar 2021
M ten brinke
15 Februar 2021

De bestelling kwam 50 minuten te laat, de smaak van de ribs was oke

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Woudenberg
15 Februar 2021

Goed eten, spareribs lekker mals en alles ook nog lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
15 Februar 2021

Om 16:15u besteld voor 18:30u, komen weer 45 min te laat. Vorige keer duurde het 1,5 uur maar vooruitbestellen werkt ook niet dus. Dit keer ook garnalen besteld, portie was eigenlijk echt te klein voor 1 persoon. Spareribs waren goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
13 Februar 2021

Voor het eerst gegeten en echt TOP! Goede grote portie en verrukkelijk. Daarnaast een snelle bezorgservice

Mk
12 Februar 2021

Spareribs waren weer heerlijk en nu waren de broodjes ook lekker vers en de patatjes warm. Top

Mechel
8 Februar 2021

Super lekkere, malse spareribs! Vielen gewoon van het bot af. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, top!

Danny
7 Februar 2021

Veel vlees op de ribs. Goed van smaak. Zacht vlees.

Thea
6 Februar 2021

Lekker!!

Vink
31 Januar 2021

Het eten was heerlijk. Allen jammer dat de bezorging te laat was en iets vergeten. Maar netjes opgelost uit eindelijk.

Joost
30 Januar 2021
Vanessa
27 Januar 2021

Eten is goed op smaak en het vlees van hoge kwaliteit. Hier gaan we vaker bestellen!

Aleth
23 Januar 2021

Het was weer heerlijk!! Absoluut een aanrader.

Mario Hendriks
22 Januar 2021

Samen met mn zoon weer ff lekker zitten bunkeren ! De spare-ribs waren weer top jongens de marinade liep weer langs onze polsen haha ! Ga zo door !

Frank
19 Januar 2021

de beste spareribs die ik ooit in Hilversum heb gegeten, goede porties ook (kregen het niet op). Wel jammer dat het ruim een uur duurde zonder berichtje daarover, maar de kwaliteit verklaard dat wel :)

Anneke
19 Januar 2021

Voor het eerst ipv spare ribs het lamsvlees geprobeerd. Wel lekker, maar voor de grote eter zijn de spare ribs beter en lekkerder.

Inge
18 Januar 2021

Echt super lekker weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Piet en Thea
17 Januar 2021

We namen altijd spare ribs, omdat dat de lekkerste van Hilversum zijn. Vandaag hebben we de garnalen geprobeerd...zo lekker had Piet ze nog nooit gegegeten😃

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

wortel
17 Januar 2021
wortel
17 Januar 2021
Anonymous
17 Januar 2021

Generous and tasty portion! Delivery took more than an hour and a half but food was warm.

Mirko
13 Januar 2021

De spareribs waren verbrand, ik had er zelfs nadrukkelijk bij geschreven dat ze hier op moesten letten..erg jammer

de Graaf
3 Januar 2020

Eten een half uur te laat. Als het zo druk is, wat ze zeiden toen ik belde, stuur dan een mailtje of bel even dat het wat later wordt. Alle gegevens hebben ze. Eten was weer prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barry
3 Januar 2020

vorige keer besteld was heerlijk vandaag helaas minder smaakte niet echt pittig en meer als uur moeten wachten waardoor het niet echt heel warm was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erwin
29 Dezember 2020

Zoals altijd, waanzinnig lekkere ribs! đŸ‘ŒđŸ»

M. Jansma
24 Dezember 2020

1/2 kipmenu gehad. Was in 1 woord letterlijk genieten

Bea
21 Dezember 2020

Na een slechte ervaring van een bestelling, toch nog een keer besteld. Had mijn klacht nogmaals bij de opmerkingen geschreven, maar wat hebben ze het goed gemaakt. Het eten was heerlijk.

Johan
21 Dezember 2020

Bestel hier al jaren spareribs gewoon de beste van Hilversum vrienden en buren zijn ook om eenmaal hier ooit besteld wil je niet anders meer al tijd even lekker aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mandy
19 Dezember 2020

Super lekker en hele snelle bezorging!

de Graaf
13 Dezember 2020

Mooi op tijd geleverd, goed stukje ossenhaas, spareribs lekker groot portie, lekker broodje met boter, patat en salade. We hebben heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
6 Dezember 2020

De kwaliteit is heerlijk maar jammer dat de bezorger ruim 20 minuten te vroeg was. Gelukkig was de visite er al.

Monique
3 Dezember 2020

ik had om 18.01 spareribs besteld en t eten was er om 18.14u!!!! Sneller dat dit kan niet!! En t eten was weer topđŸ‘đŸŒ

Jolanda roos
2 Dezember 2020

Heerlijke spareribs

Koen
30 November 2020
Looman
30 November 2020

voor 6 man spareribs besteld, vlotte levering en iedereen vond ze heerlijk.. Als we weer spare ribs bestellen gaan we zeker weer naar Tio Rico!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik van kolck
29 November 2020

Ze waren weer heerlijk en keurig op tijd bezorgt tot de volgende keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
28 November 2020

Spareribs waren heerlijk. Patat helaas bijna koud en gebakken broodje erg oud.

Anoniem
26 November 2020

De afgelopen twee keer spareribs besteld maar waren niet super van smaak zoals ik gewend ben van Tio Rico weinig marinade en de hot Ribs waren niet bepaald hot ze waren wel super mals en het bakje kruidenboter is ook aanzienlijk kleiner geworden ik zou het fijner vinden als ze dat bakje gewoon weer de oude maat doen en van mij part het gratis blikje drinken achterwegen mogen laten. Service was gewoon goed zoals het hoort.

Gaby
22 November 2020

Snel bezorgd. En heerlijke spareribs (sweet) Echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ab
22 November 2020

Bestel op tijd, je krijt ze op tijd. En elke keer weer lekker.

Suus
21 November 2020

Heerlijke spareribs!

Jelle Welker
18 November 2020

Normaal altijd top kwaliteit. Deze keer eten om 18:15 besteld, en om 18:25 gebeld omdat het er nog niet was. Door drukte vergeten. Vervolgens om 18:45 het eten gekregen maar de spare ribs waren lauw/koud en er zaten geen broodjes bij.

ab
15 November 2020

op tijd en lekker, precies wat je verwacht!

Frans
7 November 2020

Heerlijke spare ribs. En zo mals zo horen ze ook te zijn. Top!

Daan
6 November 2020
Chris
6 November 2020

Spareribs waren met 65 min bezorgd, erg mals, veel en lekkere marinade.

Ferry Huizenga
2 November 2020

Spareribs en steak lekker als altijd, al heb ik het idee dat er normaal meer ribs in de verpakking zitten. De broodjes waren deze keer wel heel erg hard en bijna zwartgebakken, die hebben we maar niet gegeten. Bezorging altijd even netjes en vriendelijk.

ab
1 November 2020

Op tijd besteld, op tijd gekregen. Heerlijke Spare Ribs.

Co
31 Oktober 2020

Superzalig, goede portiegrootte, salade brood en sauzen erg lekker. Helaas kwam het eten pas 30 minuten na de gevraagde levertijd. Als het niet mogelijk is om op een bepaalde tijdstip te leveren hoor ik dat graag eerder. Of beperk het hoeveelheid aan bestellingen op een tijstip.

M. Jansma
30 Oktober 2020

Zoals ik gewend ben was het weer overheerlijk. Complimenten en ga vooral zo door.

Erik van kolck
26 Oktober 2020

Aan de bezorger lag het niet maar wederom 20 min te laat bezorgd. Het is dat de spareribs erg lekker zijn. De hoop is de volgende keer op tijd bezorgen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
24 Oktober 2020
Anoniem
23 Oktober 2020

Vrijwel alles wat niet goed of bedorven. Later nieuwe gekregen dit was wel goed maar dan is je maag al 4x omgedraaid van het bedorven spul dat je hebt gekregen.

Monique
23 Oktober 2020

Het was heerlijk!

William
16 Oktober 2020

heerlijke maaltijd 1 advies bak de patat wat langer door (erg slap)

Boyd
9 Oktober 2020

Top

Maria
7 Oktober 2020
Piet van Welzenis
5 Oktober 2020

De lekkerste spareribs van Hilversum. Dat is bekend. Maar ook de lekkerste biefstuk van Hilversum. Het was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny
5 Oktober 2020

Best ribs in Hilversum! Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick
3 Oktober 2020

Is wel is beter geweest

Dion
2 Oktober 2020

Was lekker, maar wel helaas anderhalf uur moeten wachten

R deRooij
28 September 2020

geweldig goede servies en heel erg lekker.

Ellen
26 September 2020

Heerlijke spareribs en vlotte bezorging. De Vlaamse frieten worden snel slap, wij houden meer van Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

wortel
20 September 2020

prima zoals altijd

Bjorn Hendriksen
17 September 2020

Luister, ik ga dit maar 1x zeggen. Tio Rico heeft de beste spareribs van Hilversum, en je krijgt ook nog eens het meeste voor je geld. daarom bestel ik er altijd. Ik haal nergens anders spareribs.

Aukje
13 September 2020

Heerlijk eten en deze keer waren ze er ook nog eens heel snel. Top kwaliteit voor een redelijke prijs!

M. Jansma
12 September 2020
Tanja Klieber
6 September 2020

Spareribs uit de kunst. Lekkere patat. Supersnel bezorgd. Volgende keer 5 sterren, als bij de nacho's dan ook de room en de guacamole worden geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
6 September 2020

Zoals altijd weer TOP die spare ribsđŸ‘đŸ»

Putter
31 August 2020

Wij hadden dit keer een grote bestelling. De bezorging was te laat en het eten was al wat afgekoeld. Dan zit je lauwe frietjes te eten. Dat was jammer. Desondanks was het wel lekker en weer genoeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
30 August 2020

Heel jammer van dat kwartje extra kosten bij iDeal betaling.

Veltman.
23 August 2020

Het eten was warm en lekker. De bezorging was precies optijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
17 August 2020

Iedere keer perfect eten, nu was alleen de pepersaus geschift niet goed helaas, wel al het andere eten was top 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario Hendriks
16 August 2020

Het was veeeel beter dan de vorige keer ! Heb weer heerlijk gegeten ; biefstuk was top pepersaus top patat top spareribs top !!! Bedankt jongens ! Ga zo door !

Yvonne
15 August 2020

Fantastisch eten, hebben het nu al diverse keren laten bezorgen echt heerlijk, zou het iedere dag lusten, ga zo door 👍

Maria
27 Juli 2020

Het was wederom heel smakelijk! Zeer malse spareribs, vlees valt zo van het bot.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario Hendriks
23 Juli 2020

Er stond gisteravond zeker een andere kok ? De pepersaus te dun net bouillon en veelste pittig de biefstuk taai (!?) spareribs vielen niet van het bot en heel weinig marinade knoflookboter retepittig met pepers en ik had al later besteld en dan komen ze nog 45 minuten later ! Moet niet vaker gebeuren jongens ! Het WAS zo lekker en goed altijd volgende x BETER :0?

Koen
15 Juli 2020

Spareribs waren van goede kwaliteit en portie was mooi groot. Bezorging was mooi optijd.

B de Boer
13 Juli 2020

Heerlijke spareribs en altijd netjes op tijd. Online bestellen is ook lekker makkelijk. Het enige wat ik jammer vind, is dat de bezorgkosten hoog zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mario Hendriks
1 Juli 2020

Was weer top !

Michael
29 Juni 2020

Op tijd , voldoende en lekker . Dus aanrader .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de puttertjes
27 Juni 2020

De bezorging kan soms wat langer duren, maar het eten is compleet en heel lekker!

Mario Hendriks
24 Juni 2020

Was laat bezorgt maar dat mag de pret niet drukken ! Jaja was druk who cares heerlijk gegeten weer !!!!

Guido
21 Juni 2020

Erg lekker. Kunnen kiezen tussen rijst of friet zou bij meer gerechten fijn zijn. Het is online niet altijd duidelijk wat er wel of niet bij zit.

Ruud Van de kamp
19 Juni 2020

Beste spareribs rondom Hilversum

R de ruiter
17 Juni 2020

De patat was veel te slap en niet goed gaar. De spareribs waren prima

John Sackers
13 Juni 2020
Mario hendriks
10 Juni 2020

Had als verassing voor mn moeder besteld en ze heeft HÉÉÉRLIJK GENOTEN ! Dus bedankt weer jongens !!! Top !!! ( bedankt voor de extra gepofte aardappel đŸ‘đŸ» )

Mario Hendriks
2 Juni 2020

Tja ALTIJD GOEHOED ! Ga zo door jongens !

de graaf
31 Mai 2020

spare ribs beetje taai en weinig saus

Monique
19 Mai 2020

Het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pe
17 Mai 2020

was erg lekker

Bea
11 Mai 2020

Heerlijke spare ribs. En prima bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin
3 Mai 2020

Zoals gewoonlijk TOP!