Reviews from Tio Rico Hilversum

Recent reviews

4.0
Familie Halma
Yesterday

Weer uitstekende kwaliteit en vriendelijke service

alex doorn
19 May 2022

de spareribs waren uitstekend alleen bij bezorgen tas gescheurd onderkant en saus bakje was voor de helft eruit gelopen Verder was alles prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berkhout
16 May 2022

Super lekker , ruim voldoende !

Edwin
1 May 2022

Zoals altijd weer erg lekker!

Do
25 April 2022

Normaal heb ik geen klachten maar vandaag waren de spareribs erg droog! Ik had het idee dat ik opgewarmde spareribs heb gekregen van wat er nog over was van de vorige dag. Heb vandaag dus niet lekker gegeten!!!

Sandra Van Drunen
22 April 2022
Suzanne
14 April 2022

Eten kwam 40min na verwachtte bezorgtijd en vlees en patat was koud. Gebeld en vrij snel daarna nieuw stuk vlees gekregen. Jammer dat het de eerste keer koud was maar nette oplossing van Tio Rico.

Bakker
9 April 2022

Duurde lang voor het bezorgt werd maar smaakte heel goed

Danny
8 April 2022

1,5 uur na de bestelling kwam het eten. De patat was niet meer heet/warm, en er zat geen gratis frisdrank bij

frank
5 April 2022
Tommi
4 April 2022

Vlees, friet, broodje en slaatje waren prima. Kruidenboter leek op margarine met kruiden. Ik had cola besteld en kreeg sinas. Kon geen keuze maken hoe ik mijn vlees gebakken wilde hebben. Voor mij geen probleem maar misschien dat anderen dat graag aangeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon Niezen
3 April 2022

Helaas was de gewone cola vervangen door cola zero, wat ik echt niet lekker vind en was er geen kruidenboter bij de broodjes waar mijn vrouw op haar beurt weer teleurgesteld door was. Ook bezorgtijd half 7 was niet haalbaar en we moesten wachten tot een uur of 7 zonder belletje of berichtje vooraf...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dijkstra
1 April 2022

Eten werd bijna 45 minuten te laat bezorg en was jou bij aankomst. Jammer

Smits
26 March 2022

Bestelling geplaatst, niet op tijd geleverd, half uur na aangegeven tijd gebeld: duurt nog vijf minuten. Na 20 minuten weer gebeld, duurt nog vijf minuten. Ruim anderhalf uur na de aangegeven tijd was de bestelling er dan, minus de extra friet. Wij hadden inmiddels een boterham gegeten. Frietjes liggen in de kliko en de ribs zal ik wel in een stoofschotel stoppen. Hoe de bestelling was, weet ik dus niet wel dat ie niet volledig was.

Henny
26 March 2022

Heerlijk eten zoals altijd...

Heidi
21 March 2022

De bezorging was een half uur later dan gepland. Maar wat een heerlijke spareribs en ook veel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
20 March 2022

Wauw Dat is een juiste beschrijving alles wat je er van hoopt is wat je krijgt goed vlees lekker op smaak patat zoals je die wil dankjewel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brigitte
12 March 2022

altijd lekker en warm

Nn
8 March 2022
Iris
8 March 2022

Ik had ruim optijd "het einde van de middag" een bestelling gedaan zodat wij hier rond half 8 konden gaan eten. Helaas kwam het eten ruim een half uur te laat. Eenmaal bezorgd kwamen wij erachter dat het eten flink was afgekoeld. Ook de frieten waren slap, koud en zompig. Bij het bellen naar de zaak, was de meneer aan de telefoon alles behalve hartelijk en werd onze klacht direct ontkend. Na meerdere keren te hebben aangegegen dat het toch echt afgekoeld was werd er aangeboden om het eten om te ruilen. Maar dan zouden wij wel weer op ons eten moeten wachten. Ik heb aangegeven dat ik het eten zelf wel ging opwarmen en hebben wij de afspraak gemaakt, dat de eigenaar mij zou terugbellen. Dit is helaas tot heden nog niet gebeurt. Als laatste geven ze je er een gratis blikje drinken bij. Let op, deze is over datum. Alles bij elkaar, vind ik dit echt kwalijk en ook jammer. Heb er in het verleden met plezier besteld. Maar nu.. Geen vriendelijkheid, geen nagekomen afspraken, leuk z'n extr

Marco
7 March 2022

Goede kwaliteit, spare-ribs lekker los van het bot. Daarnaast veel erbij, patat, salades, broodje, sauzen, goede prijs kwaliteit/kwantiteit gehalte. Bezorging was goed, ik bestelde rond 17.00 uur en wilde het eten om 18.00 uur ontvangen. Hij kwam precies om 18.00 uur aan, maar het leek alsof het al een tijdje klaarstond, waardoor het niet meer heet was.

Jose Schurink
5 March 2022

Al vaker bij jullie besteld, altijd goed. Helaas kwam het eten koud aan, frietjes waren lauw, biefstuk gewoon koud, erg jammer

Ruck
1 March 2022

Zoals altijd, top!!!

M
28 February 2022

Helaas was de patat lauw maar misschien had dat te maken met de bezorging die, na een telefoontje om te vragen waar mijn bestelling bleef, ruim een uur na de geschatte bezorgingstijd plaatsvond :(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans le clercq
27 February 2022

Zoals altijd: tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roquas
26 February 2022

We hebben heerlijke spare ribs en een entrecote gegeten. Het was top!

Ilona
26 February 2022

Bij jullie alles lekker en fijn.

Danny
23 February 2022

Heerlijke spareribs!

B
22 February 2022

Snel, warm en lekkere spicy spareribs gegeten. Frites waren ook nog lekker knapperig.

Peter
21 February 2022

bezorging was 1.15 te laat. "Druk" vind ik geen excuus in het weekend moet je daarop voorbereid zijn. Patat was bijna koud. Porties zijn ruim voldoende maar waren flauw van smaak zowel de pittige als de gewone. Helaas, voor ons geen 2e keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
16 February 2022

Spareribs waren goed en veel . Saus, salade,en friet ook genoeg.

Yvonne
14 February 2022

Echt heel lekker 1 kippetje was iets te hard en een kwartier te laat bezorgd dat was jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
27 January 2022

Lekker en snel bezorgt

Monique
24 January 2022
Ruiter
16 January 2022

Spearribs waren heeeerlijk. Maar 45 minuten te laat .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon Niezen
15 January 2022

Bestel wel vaker en moet zeggen dat de vorige keer een beetje tegenviel maar deze bestelling was op tijd en perfect dus daarom volle bak aan sterren!

Edward
15 January 2022

De spareribs zijn altijd heerlijk mals en lekker

Aleth & Paul
15 January 2022

Zoals wij gewend zijn van Tio Rico heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd uitstekend en de service zeer vriendelijk. Tio Rico, hartelijk dank voor de heerlijke wijn die we cadeau kregen. Erg leuk😀.

Do
9 January 2022

Voorheen vonden we het beter. Het stokbrood is al oud bij aankomst en de kruidenboter is een heel klein bakje geworden. Ook het kwaliteit van het vlees is helaas minder. Het zijn ook niet meer de sprare ribs die het waren. Zonde! Want wij bestelden altijd graag hier.

Heerlijk!!
3 January 2022
Danny
2 January 2021

Heerlijke spareribs, porties groot genoeg. Aardige bezorger. Hebben genoten! Thanks

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

appie
1 January 2021

op oudejaarsavond op tijd. klasse

Lucia
25 December 2021

Wij genieten elke keer van het eten, heerijk eten ,warm, genoeg eten en goed verzorgd, helemaal top! Super bedankt ook voor de attentie!

Lex
22 December 2021

Bezorging kwam een halfuur later dan de afgesproken tijd (1700). De bezorger was verbaasd want zijn werktijd start pas om 1700. Dus op hem kan ik niet boos worden. Maar bied het bezorgen om 1700 dan niet aan dat ik 's ochtends bestel. Kwaliteit was wederom perfect, dat wel. Baal hier erg van want Tio Rico is al jaren de beste spareribboer van Hilversum. Groet Lex

Johanna de Graaff
19 December 2021
Laurens
19 December 2021

Eten was heerlijk!! Alleen het jammere is dat tijdens het inpakken/transport een pak met spareribs is lek geraakt en alles onder het sap/saus zat. En een beetje goedkoop dat de stokbroodjes niet even netjes in een zakje zijn gestopt, nu lagen ze los in de tas gegooid. Verder geen klachten, snel geleverd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leon Niezen
13 December 2021

Normaal gesproken uitstekende kwaliteit en bezorging, helaas gisteren bijna een uur te vroeg, spareribs waren flauw en de patat zacht en klef...als het was zoals normaal zeker 5 sterren waard maar zoals gezegd was ik gisteren een beetje teleurgesteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cor Calis
12 December 2021

Bezorging liep enorm uit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aleth Bolt
5 December 2021
Anoniem
29 November 2021
Conny van Wettum
28 November 2021

Lekker eten, prima bezorgd !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
28 November 2021

Eten prima en goed op temperatuur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 November 2021
Syllie
21 November 2021

Eten was prima. Spareribs waren goed gaar. De bezorger was alleen een half uur te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aleth Bolt
21 November 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. Ook de bezorging was prima: op tijd en vriendelijk.

tukker
18 November 2021

mooinopntijd

Bert
15 November 2021

Weer lekkere spareribs gegeten, echt een aanbeveling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
13 November 2021

Te laat

Frans de Blok
7 November 2021

Heerlijk zachte ribs met fijne smaak. Hier komt nog weleens een vervolg op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jimmy
1 November 2021

Eten was prima, jammer genoeg duurde het wel bijna 2 uur voordat het kwam. Na mijn belletje de standaard ''uw bestelling is er binnen 5 minuten'' helaas duurde het daarna nog 35 minuten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
31 October 2021
D. de Vooght
23 October 2021
Bernadet
22 October 2021
Pauline
11 October 2021

Smakeloze spareribs, wel mals maar veel vet en nauwelijks smaak zowel de sweet als de hot variant. Druipend van de marinade. De friet was slap, klef en echt niet lekker. Niet zoals we het gewend zijn van Tio Rico helaas. Wij slaan bestellen hier helaas over vanaf nu.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
12 September 2021

Kwam wel veel later dan besteld. Dat was beetje jammer omdat het andere bestelde eten wel op tijd was. Zo dat niet iedere op zelfde tijd te eten. Maar de spareribs waren weer heerlijk!!!!

Jo
5 September 2021

Eten was lauw dat was jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
2 September 2021
Anoniem
27 August 2021
Calis
22 August 2021

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aleth Bolt
21 August 2021

Het was weer heerlijk! Opmerkingen of vragen worden serieus genomen, wat heel fijn is.

Willem Prins
20 August 2021

Het eten was helaas koud, jammer.

Arjan
20 August 2021
M. Jansma
11 August 2021

Afspraak bezorging was 19.00. Om 19.30 gebeld o na vraag te doen. Zou bezorger ziek geworden zijn maar binnen 15min. Zouhet bezorgd zijn. Werd uiteindelijk 19.55 !! Bezorger was met de fiets dus voedsel lauw en spare ribs tot mijn teleurstelling ook niet meer zoals ik gewend was. Mogelijk door andere eigenaar ?

appie
8 August 2021

20 minuten te laat. Op zich geen probleem .Als het eten hierdoor niet lauw was.

Natasja
5 August 2021

Heerlijk en heel gul. We hebben ons lekker vol gegeten ervan. Salade , broodjes , en patatjes erbij waren ook perfect . We gaan zeker vaker bestellen . Bedankt!

Ingrid
19 July 2021

De spareribs waren heerlijk! Het broodje en de patat waren ook goed. De rauwkost laat echter te wensen over. Een beetje slappe sla en wat smakeloze tomaat is niet mijn idee van een lekker hapje, dat was jammer.

Frank Heskamp
18 July 2021

Met afstand de beste spareribs van Hilversum! En dat voor een goede prijs💶

Jeroen
15 July 2021

De bestelde en betaalde rijst ontbrak

Heidi
11 July 2021

Heerlijke spareribs, lekker mals en gaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

leeuw
4 July 2021

50 min telaat, taco's en nacho's waren oud en slap, spareribs goed van smaak maar zeker niet warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk Past
3 July 2021

Prima op tijd en heb heerlijk gegeten. Heerlijk mals en de patat was erg goed. Al met al zeker vaker bestellen...

Danny
28 June 2021

Nog steeds the best ribs in Hilversum.

Cor calis
27 June 2021

Gewoon best /heel lekker/Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mees
27 June 2021

Erg goed eten en snelle bezorging

Jannie
27 June 2021

Zoals iedere keer weer heerlijk malse en lekker gemarineerde spareribs gegeten. Een echte aanrader. Als tip zou ik willen geven om wat meer groente of andere salade bij te bestellen. De standaard salade vind ik een beetje saai.

Mario Hendriks
25 June 2021

Word vervelend elke keer bot eten omdat het vlees eraf gevallen is ! Heerlijk gegeten weer jongens ! Top !

Diewertje
25 June 2021

zoete ribben zijn lekker, bestelling is ook supersnel!

de Hoogh
20 June 2021

Wilde even bellen om de bezorgtijd te vragen , maar telefonisch niet bereikbaar .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kolck
20 June 2021
H kroek
19 June 2021

Was voor 1 persoon erg veel en smaakte zeer goed temperatuur was dik in orde al met al een dikke aanrader.kip met rijst in goede saus , gratis cola en extra friet.

...
17 June 2021

Het was weer heerlijk! Spareribs waren top!

Me
9 June 2021

Spareribs zijn te droog .. verder prima!

Mir
8 June 2021

Toppers

Johanna
6 June 2021

Ik heb al tijden de sweet ribs van tio Rico wat zijn ze toch heerlijk. De eigenaar weet dat ik eens in de zoveel tijd een bestelling plaats. Ze zijn heerlijk en vallen zo van het botje echt de moeite waard.. top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Goedemans
5 June 2021
Mario Hendriks
1 June 2021

Dank !!!

Karin Lampie
1 June 2021

De bezorger was op tijd maar ontzettend ongeduldig, hij belde aan en begon meteen aan de brievenbus te rammelen alsof ik te langzaam naar de deur kwam, erg vervelend. Ook had hij geen wisselgeld bij zich omdat hij, zoals hij zei, niet goed op de bon had gekeken terwijl daar op staat dat ik contant betaal. De spareribs waren te eten maar heel donker (tegen verbrand aan). Dit was dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb, ik ga het ergens anders bestellen.

Laura
31 May 2021
Veltman
24 May 2021

Het was heerlijk en goed warm.

Jolanda
24 May 2021

Eten erg lekker en goed

Werst
24 May 2021

Het was heel jammer dat het 45 min te laat kwam... En alles was lauw was, maar het vlees was heerlijk.. Je kreeg er veel erbij, sausjes,sla, patat . Dus misschien wat beter kijken waar de bezorging heen moet, zodat het op tijd is en alles lekker warm..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiersma
23 May 2021

Telaat te bezorging 1 uur volgende keer graag een belletje dat het later word had het al in de morgen besteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
23 May 2021
Wendy
23 May 2021

Bezorging was een half uur later dan gepland, maar toen ik de eerste rib pakte en deze zo heerlijk mals was....genieten Ik had alleen de hot spareribs besteld, maar hot waren ze in de verste verte niet.

Elise van Turennout
21 May 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas waren de bakjes kruidenboter leeg. Die vinden we normaal altijd heel lekker dus het zou fijn zijn als die de volgende keer gevuld zijn.

Nina
19 May 2021
Mario Hendriks
12 May 2021

Top ! Top ! Top ! Vlees viel weer van het bot en was weer uitstekend ! Ga zo door !

Roquas
10 May 2021

Ontzettend lekkere spareribs en heel snel bezorgd! 15 minuten. Top ga zo door.

Danny
9 May 2021

Heerlijke warme spareribs, best in town. Geleverd op afgesproken tijd door vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

appie
27 April 2021

op tijd besteld is altijd op tijd geleverd en het "lijkt"er op dat ze dan nog lekkerder zijn !!!!!

Roquas
27 April 2021

Heerlijk! Het vlees van de spare ribs valt van het bot. En ze zijn heerlijk gekruid. Top! Een tip om bij de ossenhaas te vermelden hoe je deze wilt hebben. Nu was hij iets te rauw.

Cindy
26 April 2021

Het was geweldig!!!! Vlees was zacht en viel zo van het bot heerlijk. Ook was de bestelling heet en erg snel top top top

Ronald Akkies
21 April 2021

De Entregote was taai helaas verkeerd afgesneden de spareribs waren goed.

Anoniem
21 April 2021

De bezorgtijd was hartstikke goed. Ik heb hier eerder sparibs besteld en het was heerlijk, dit keer waren ze erg taai. Hopelijk is het volgende keer beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
18 April 2021

Spareribs zijn prima maar dit is al de derde keer dat het gratis drankje er niet bij zit. Dan moeten ze het ook niet aanbieden op de website.

R. Kuijper
14 April 2021

De spareribs waren erg lekker ook de broodjes en patat, ik miste alleen mijn gratis blikje fris.

Carmen
11 April 2021

Dit is de 2e keer dat we niet de hele bezorging ontvingen. Van de 7 gerechten ontvingen wij er 5. Het wordt wel snel nabezorgd maar ondertussen worden de andere gerechten kouder en tio rico wil je warm eten vlees wordt taai . En uiteraard geen excuses.

Puck de Ruiter
5 April 2021

Het is niet de 1e keer dat de bezorging veel te vroeg is. (Bijna 1/2 uur) Gelukkig waren we thuis. De beloofde drankjes ontbraken.

Yvon&Ray
5 April 2021

Was heerlijk allemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario
2 April 2021

Het was weer erg lekker ! Alleen 1 ben en jerrys vegeten ; ff gebeld en er werden binnen 10 minuten (!) TWEE ben en jerrys geleverd dus dat is weer heel netjes jongens : bedankt !

WW
30 March 2021

De beste!

Frans
29 March 2021
Jolanda Goedemans
25 March 2021

Perfect

appie
22 March 2021

nog nooit teleurgesteld. Lekker en altijd op de afgesproken tijd.

Erik
22 March 2021

Heerlijk en goed beetje late kant maar het was top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
15 March 2021

Altijd perfect

Mario
13 March 2021

Spareribs waren weer goed MAARRR ; de zakjes patat waren kleiner ! We moeten toch altijd wat te zeiken hebben he ;) Was weer top jongens en voor de patat bestel ik geen spareribs natuurlijk ...

Jan
8 March 2021

snelle bezorging, eten was top en genoeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
6 March 2021

Zoals altijd verrukkelijk de spare ribs en netjes op tijd bezorgd.

Roy
6 March 2021

Kippetje was weer heerlijk. Bedankt weer!

Ellen
4 March 2021

Spareribs echt heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn alleen geen fan van de Vlaamse frieten die erbij zitten, die zijn zo snel slap. Liever Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

Manna
28 February 2021

Heerlijk gegeten.

Tamara
27 February 2021

Perfect! Het vlees valt spontaan van het bot. De bestelling kwam precies op tijd, lekker broodje erbij. Wat wil je nog meer?! Het was heerlijk en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Roy
19 February 2021

Top!! Zoals altijd. Bedankt weer!

Carmen
17 February 2021

Heerlijke spareribs snel geleverd en hele goede service!

M. Jansma
16 February 2021
M ten brinke
15 February 2021

De bestelling kwam 50 minuten te laat, de smaak van de ribs was oke

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Woudenberg
15 February 2021

Goed eten, spareribs lekker mals en alles ook nog lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
15 February 2021

Om 16:15u besteld voor 18:30u, komen weer 45 min te laat. Vorige keer duurde het 1,5 uur maar vooruitbestellen werkt ook niet dus. Dit keer ook garnalen besteld, portie was eigenlijk echt te klein voor 1 persoon. Spareribs waren goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
13 February 2021

Voor het eerst gegeten en echt TOP! Goede grote portie en verrukkelijk. Daarnaast een snelle bezorgservice

Mk
12 February 2021

Spareribs waren weer heerlijk en nu waren de broodjes ook lekker vers en de patatjes warm. Top

Mechel
8 February 2021

Super lekkere, malse spareribs! Vielen gewoon van het bot af. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, top!

Danny
7 February 2021

Veel vlees op de ribs. Goed van smaak. Zacht vlees.

Thea
6 February 2021

Lekker!!

Vink
31 January 2021

Het eten was heerlijk. Allen jammer dat de bezorging te laat was en iets vergeten. Maar netjes opgelost uit eindelijk.

Joost
30 January 2021
Vanessa
27 January 2021

Eten is goed op smaak en het vlees van hoge kwaliteit. Hier gaan we vaker bestellen!

Aleth
23 January 2021

Het was weer heerlijk!! Absoluut een aanrader.

Mario Hendriks
22 January 2021

Samen met mn zoon weer ff lekker zitten bunkeren ! De spare-ribs waren weer top jongens de marinade liep weer langs onze polsen haha ! Ga zo door !

Frank
19 January 2021

de beste spareribs die ik ooit in Hilversum heb gegeten, goede porties ook (kregen het niet op). Wel jammer dat het ruim een uur duurde zonder berichtje daarover, maar de kwaliteit verklaard dat wel :)

Anneke
19 January 2021

Voor het eerst ipv spare ribs het lamsvlees geprobeerd. Wel lekker, maar voor de grote eter zijn de spare ribs beter en lekkerder.

Inge
18 January 2021

Echt super lekker weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet en Thea
17 January 2021

We namen altijd spare ribs, omdat dat de lekkerste van Hilversum zijn. Vandaag hebben we de garnalen geprobeerd...zo lekker had Piet ze nog nooit gegegeten😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wortel
17 January 2021
wortel
17 January 2021
Anonymous
17 January 2021

Generous and tasty portion! Delivery took more than an hour and a half but food was warm.

Mirko
13 January 2021

De spareribs waren verbrand, ik had er zelfs nadrukkelijk bij geschreven dat ze hier op moesten letten..erg jammer

de Graaf
3 January 2020

Eten een half uur te laat. Als het zo druk is, wat ze zeiden toen ik belde, stuur dan een mailtje of bel even dat het wat later wordt. Alle gegevens hebben ze. Eten was weer prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barry
3 January 2020

vorige keer besteld was heerlijk vandaag helaas minder smaakte niet echt pittig en meer als uur moeten wachten waardoor het niet echt heel warm was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
29 December 2020

Zoals altijd, waanzinnig lekkere ribs! 👌🏻

M. Jansma
24 December 2020

1/2 kipmenu gehad. Was in 1 woord letterlijk genieten

Bea
21 December 2020

Na een slechte ervaring van een bestelling, toch nog een keer besteld. Had mijn klacht nogmaals bij de opmerkingen geschreven, maar wat hebben ze het goed gemaakt. Het eten was heerlijk.

Johan
21 December 2020

Bestel hier al jaren spareribs gewoon de beste van Hilversum vrienden en buren zijn ook om eenmaal hier ooit besteld wil je niet anders meer al tijd even lekker aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy
19 December 2020

Super lekker en hele snelle bezorging!

de Graaf
13 December 2020

Mooi op tijd geleverd, goed stukje ossenhaas, spareribs lekker groot portie, lekker broodje met boter, patat en salade. We hebben heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
6 December 2020

De kwaliteit is heerlijk maar jammer dat de bezorger ruim 20 minuten te vroeg was. Gelukkig was de visite er al.

Monique
3 December 2020

ik had om 18.01 spareribs besteld en t eten was er om 18.14u!!!! Sneller dat dit kan niet!! En t eten was weer top👍🏼

Jolanda roos
2 December 2020

Heerlijke spareribs

Koen
30 November 2020
Looman
30 November 2020

voor 6 man spareribs besteld, vlotte levering en iedereen vond ze heerlijk.. Als we weer spare ribs bestellen gaan we zeker weer naar Tio Rico!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik van kolck
29 November 2020

Ze waren weer heerlijk en keurig op tijd bezorgt tot de volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
28 November 2020

Spareribs waren heerlijk. Patat helaas bijna koud en gebakken broodje erg oud.

Anoniem
26 November 2020

De afgelopen twee keer spareribs besteld maar waren niet super van smaak zoals ik gewend ben van Tio Rico weinig marinade en de hot Ribs waren niet bepaald hot ze waren wel super mals en het bakje kruidenboter is ook aanzienlijk kleiner geworden ik zou het fijner vinden als ze dat bakje gewoon weer de oude maat doen en van mij part het gratis blikje drinken achterwegen mogen laten. Service was gewoon goed zoals het hoort.

Gaby
22 November 2020

Snel bezorgd. En heerlijke spareribs (sweet) Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ab
22 November 2020

Bestel op tijd, je krijt ze op tijd. En elke keer weer lekker.

Suus
21 November 2020

Heerlijke spareribs!

Jelle Welker
18 November 2020

Normaal altijd top kwaliteit. Deze keer eten om 18:15 besteld, en om 18:25 gebeld omdat het er nog niet was. Door drukte vergeten. Vervolgens om 18:45 het eten gekregen maar de spare ribs waren lauw/koud en er zaten geen broodjes bij.

ab
15 November 2020

op tijd en lekker, precies wat je verwacht!

Frans
7 November 2020

Heerlijke spare ribs. En zo mals zo horen ze ook te zijn. Top!

Daan
6 November 2020
Chris
6 November 2020

Spareribs waren met 65 min bezorgd, erg mals, veel en lekkere marinade.

Ferry Huizenga
2 November 2020

Spareribs en steak lekker als altijd, al heb ik het idee dat er normaal meer ribs in de verpakking zitten. De broodjes waren deze keer wel heel erg hard en bijna zwartgebakken, die hebben we maar niet gegeten. Bezorging altijd even netjes en vriendelijk.

ab
1 November 2020

Op tijd besteld, op tijd gekregen. Heerlijke Spare Ribs.

Co
31 October 2020

Superzalig, goede portiegrootte, salade brood en sauzen erg lekker. Helaas kwam het eten pas 30 minuten na de gevraagde levertijd. Als het niet mogelijk is om op een bepaalde tijdstip te leveren hoor ik dat graag eerder. Of beperk het hoeveelheid aan bestellingen op een tijstip.

M. Jansma
30 October 2020

Zoals ik gewend ben was het weer overheerlijk. Complimenten en ga vooral zo door.

Erik van kolck
26 October 2020

Aan de bezorger lag het niet maar wederom 20 min te laat bezorgd. Het is dat de spareribs erg lekker zijn. De hoop is de volgende keer op tijd bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
24 October 2020
Anoniem
23 October 2020

Vrijwel alles wat niet goed of bedorven. Later nieuwe gekregen dit was wel goed maar dan is je maag al 4x omgedraaid van het bedorven spul dat je hebt gekregen.

Monique
23 October 2020

Het was heerlijk!

William
16 October 2020

heerlijke maaltijd 1 advies bak de patat wat langer door (erg slap)

Boyd
9 October 2020

Top

Maria
7 October 2020
Piet van Welzenis
5 October 2020

De lekkerste spareribs van Hilversum. Dat is bekend. Maar ook de lekkerste biefstuk van Hilversum. Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny
5 October 2020

Best ribs in Hilversum! Echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
3 October 2020

Is wel is beter geweest

Dion
2 October 2020

Was lekker, maar wel helaas anderhalf uur moeten wachten

R deRooij
28 September 2020

geweldig goede servies en heel erg lekker.

Ellen
26 September 2020

Heerlijke spareribs en vlotte bezorging. De Vlaamse frieten worden snel slap, wij houden meer van Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

wortel
20 September 2020

prima zoals altijd

Bjorn Hendriksen
17 September 2020

Luister, ik ga dit maar 1x zeggen. Tio Rico heeft de beste spareribs van Hilversum, en je krijgt ook nog eens het meeste voor je geld. daarom bestel ik er altijd. Ik haal nergens anders spareribs.

Aukje
13 September 2020

Heerlijk eten en deze keer waren ze er ook nog eens heel snel. Top kwaliteit voor een redelijke prijs!

M. Jansma
12 September 2020
Tanja Klieber
6 September 2020

Spareribs uit de kunst. Lekkere patat. Supersnel bezorgd. Volgende keer 5 sterren, als bij de nacho's dan ook de room en de guacamole worden geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
6 September 2020

Zoals altijd weer TOP die spare ribs👍🏻

Putter
31 August 2020

Wij hadden dit keer een grote bestelling. De bezorging was te laat en het eten was al wat afgekoeld. Dan zit je lauwe frietjes te eten. Dat was jammer. Desondanks was het wel lekker en weer genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
30 August 2020

Heel jammer van dat kwartje extra kosten bij iDeal betaling.

Veltman.
23 August 2020

Het eten was warm en lekker. De bezorging was precies optijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
17 August 2020

Iedere keer perfect eten, nu was alleen de pepersaus geschift niet goed helaas, wel al het andere eten was top 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario Hendriks
16 August 2020

Het was veeeel beter dan de vorige keer ! Heb weer heerlijk gegeten ; biefstuk was top pepersaus top patat top spareribs top !!! Bedankt jongens ! Ga zo door !

Yvonne
15 August 2020

Fantastisch eten, hebben het nu al diverse keren laten bezorgen echt heerlijk, zou het iedere dag lusten, ga zo door 👍

Maria
27 July 2020

Het was wederom heel smakelijk! Zeer malse spareribs, vlees valt zo van het bot.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario Hendriks
23 July 2020

Er stond gisteravond zeker een andere kok ? De pepersaus te dun net bouillon en veelste pittig de biefstuk taai (!?) spareribs vielen niet van het bot en heel weinig marinade knoflookboter retepittig met pepers en ik had al later besteld en dan komen ze nog 45 minuten later ! Moet niet vaker gebeuren jongens ! Het WAS zo lekker en goed altijd volgende x BETER :0?

Koen
15 July 2020

Spareribs waren van goede kwaliteit en portie was mooi groot. Bezorging was mooi optijd.

B de Boer
13 July 2020

Heerlijke spareribs en altijd netjes op tijd. Online bestellen is ook lekker makkelijk. Het enige wat ik jammer vind, is dat de bezorgkosten hoog zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario Hendriks
1 July 2020

Was weer top !

Michael
29 June 2020

Op tijd , voldoende en lekker . Dus aanrader .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de puttertjes
27 June 2020

De bezorging kan soms wat langer duren, maar het eten is compleet en heel lekker!

Mario Hendriks
24 June 2020

Was laat bezorgt maar dat mag de pret niet drukken ! Jaja was druk who cares heerlijk gegeten weer !!!!

Guido
21 June 2020

Erg lekker. Kunnen kiezen tussen rijst of friet zou bij meer gerechten fijn zijn. Het is online niet altijd duidelijk wat er wel of niet bij zit.

Ruud Van de kamp
19 June 2020

Beste spareribs rondom Hilversum

R de ruiter
17 June 2020

De patat was veel te slap en niet goed gaar. De spareribs waren prima

John Sackers
13 June 2020
Mario hendriks
10 June 2020

Had als verassing voor mn moeder besteld en ze heeft HÉÉÉRLIJK GENOTEN ! Dus bedankt weer jongens !!! Top !!! ( bedankt voor de extra gepofte aardappel 👍🏻 )

Mario Hendriks
2 June 2020

Tja ALTIJD GOEHOED ! Ga zo door jongens !

de graaf
31 May 2020

spare ribs beetje taai en weinig saus

Monique
19 May 2020

Het eten was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pe
17 May 2020

was erg lekker

Bea
11 May 2020

Heerlijke spare ribs. En prima bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
3 May 2020

Zoals gewoonlijk TOP!

Mario Hendriks
2 May 2020

Pepersaus iets te dun maar geen probleem weer heerlijk gegeten !!!

Anja van den Berk
28 April 2020

De spareribs waren heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mario hendriks
28 April 2020

Lekker weer ! Ga zo door !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.
25 April 2020
Jelle
21 April 2020

Al veel sparerib plekken in Hilversum geprobeerd, maar Tio Rico blijft altijd de lekkerste. Snel, goed gemarineerd en zo mals dat het van het bot valt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy Spek
19 April 2020

Altijd super hier!

Bert
19 April 2020

De bestelling was er op tijd. En de kwaliteit was goed

M. Jansma
17 April 2020

Elke keer weer genieten as ik de spare ribs heb besteld. Gisteravond ook foto gedeeld met vermelding van Tio Rick met als gevolg al aardig wat mensen die gekeken hadden. Sjah, hoop dat de zaken goed blijven gaan ondanks alle ellende van nu.

van de Water
10 April 2020

Goed eten Zeer smakelijk Bezorging keurig en op tijd

Pdter
6 April 2020

Was lekker voldoende. Hele snelle bezorging. Top, gaan we vaker doen

Anno
5 April 2020

De spareribs waren erg lekker, snel geleverd en het is veel! Erg tevreden, ga zeker weer hier bestellen!

René
4 April 2020
Mario
4 April 2020

Had gezegd breng maar over uur doe rustig an ! Komen ze nog een kwartier te vroeg met excuses dat ze te laat waren !? Extra blikje 7-up en heb maar 2€ fooi gegeven ! Top gegeten wéér !!! Ga zo door toppers !!!

Patrick
4 April 2020
Marcel
3 April 2020

Lekkere spareribs

Michiel
2 April 2020

Lekker! Goede porties, en boterzachte spareribs. Alles nog goed warm bij aflevering.. wij bestellen snel nog een keer

Monique
30 March 2020

Als altijd heerlijk,keurige bezorging en op tijd 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karel van Maanen
30 March 2020

Goedemorgen , ik wil even doorgeven dat gisteren alles in de tas doorgelekt was , zak patat helemaal stuk en doorweekt . Door het lekken van de spareribs .zelf de tas zelf lekte . Vr groet Karel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joep
29 March 2020

De spareribs en frietjes waren superlekker. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Jeffrey
27 March 2020

Zoals altijd top! Spareribs sweet of hot maakt niet uit. De biefstuk is ongekend zacht.

Van limborgh
24 March 2020

Heerlijk gegeten. Het had iets warmer gemogen verder zeer tevreden voor herhaling vatbaar.

M.M. Koopman-Trompetter
23 March 2020

Eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. Helaas was 1 aluminium verpakking gaan lekken in de zak. De bezorger wilde de tas met eten aangeven, maar heb het ivm de corona maatregelen op de grond laten zetten. iIs voor iedereen wennen. Dank voor het heerlijke eten. We hebben er van genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny
22 March 2020

Beste ribs in Hilversum! Vlees valt van het bord. Ruime porties. Ik ben fan.

Jaap
21 March 2020

Was weer prima en erg lekker !!

Sam
19 March 2020

Het eten had iets warmer gemogen maar hieruit kun je wel opmerken dat jullie het nog druk genoeg hebben! Ook erg belangrijk. Verder was de bezorging goed en het eten prima!

Es
14 March 2020

Het eten was super goed. Lekker vlees en smaak. Het kwam super warm binnen op ons aderess. Ik vind de servies van Rio Rick altijd er goed.

Bert
9 March 2020

Mooi op tijd geleverd en weer botermalse spareribs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
9 March 2020

Spare ribs waren erg lekker en mals, alleen kreeg je maar 1 klein bakje knoflooksaus en geen andere sausjes voor de hoeveelheid spare ribs is dit echt te weinig. Daarbij hadden wij voor €4,- extra stokbroodjes met kruidenboter besteld hiervoor kregen wij 3 mini pistooltjes wat absoluut niet in verhouding staat met wat je ervoor betaald, ook bij de patat zat geen saus geleverd terwijl dit bij een eerder bestelling wel zo was.

Daisy
22 February 2020

Tio Rico heeft de lekkerste spare ribs van het Gooi, heerlijk mals en lekker gemarineerd. Je krijgt er sausjes bij, een broodje met boter, lekkere Vlaamse frites en een salade. De bezorging is goed.

Ray
22 February 2020

Was er top!!!!

dirk