Beoordelingen van Tio Rico Hilversum

Recente recensies

4.0
Thomas
4 december 2023
Jordam
3 december 2023

Spareribs was weer zo'n mals als maar kan. Alleen De patat was een beetje lauw misschien de volgende keer iets verzinnen wat de patat warmer houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
3 december 2023

Eten was niet heel warm. Spareribs waren erg lekker, maar de patat en hamburger niet. Sws niet in verhouding met de prijs

Colin
29 november 2023

Perfect!

Esther de Gooijer
26 november 2023

De sparribs waren zo klein en weinig vlees dat ik nog wel 2 strengen op had gekund en ben geen grote eter maat was echt weinig voor dat geld . En de kruidenboter was overdatum bedorven erg jammer. Heb het weer een keer geprobeerd maar niet meer voor mij

Carmen
18 november 2023

Heerlijke zoete spareribs

J. de Graaff
13 november 2023

Echt weer heerlijk gegeten, wat is het toch een traktatie heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
11 november 2023

Jammer jullie van patat zijn veranderd. Die jullie eerst hadden veel lekkerder

Martin van der Horst
9 november 2023

Heerlijke spareribs, echt genieten

Jordam
6 november 2023

Eten was super lekker zo als gewoonlijk. Dit keer was het eten niet echt warm. Maar dat is dan ook het enige.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon
5 november 2023
Rario
30 oktober 2023

Jaren al klant bij jullie, toch maar weer is 1 x besteld; maar ik moet toch echt zeggen dat sinds jullie overgenomen zijn de qualiteit omlaag is gegaan en de prijs omhoog; ik heb het nog gezegd he “behoud de qualiteit, en ga zo door” kijk de recensies maar na 😉 Dit was te vét en de patat is ineens gekrompen naar normale patat ipv die lekkere dikke “zoals toen” en ik had nog gevraagd om extra marinade maar waar is die dan ? In de bak in de keuken natuurlijk, jammer Groet “Meneer Hendriks”

Angelique
30 oktober 2023

Super lekkere spareribs en mega snel geleverd. Binnen een half uurtje. Ook het stokbroodje en de kruidenboter zijn lekker. De tiramisu viel helaas erg tegen dit was schepijs en geen tiramisu. Daarom een ster minder voor de kwaliteit. Maar voor de spareribs krijgen ze zeker 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
29 oktober 2023

klinkt misschien gek maar mn favoriete onderdeel van jullie spareribs menu (afgezien van de spareribs) is de kruidenboter echter deze keer rook het zurig en smaakte het te sterk naar kaneel (kan ook iets anders zijn, ik weet bijna niks van kruiden)

Mo
28 oktober 2023

Spareribs zijn heerlijk. Maar de patat was bijna koud en heel veel harde stukjes, te vaak gebakken

Erik Mölling
22 oktober 2023

Gevulde steak was top zoals altijd, evenals de kaas empanadas! Vandaag voor het eerst de hele kip geprobeerd en ook die was erg lekker, goeie grillsmaak en niet droog. Er stond helaas niet bij of er nog iets bij geserveerd werd dus ik heb voor de zekerheid friet meebesteld maar dat was dus niet nodig geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasj
20 oktober 2023

Heel lekkere malse smaakvolle spareribs. Voor herhaling vatbaar!

Patrick
7 oktober 2023

Het eten erg teleurgesteld. Al meerdere keren gevraagd op de de kwaliteit van eten te letten. Weet niet wat er aan de hand is (nieuwe eigenaar misschien?) Vlees koud. Patat donker denkbte lang gebakken. Na al die jaren goed laatste tijd stuk minder geworden

B.G.J. Versteeg
6 oktober 2023

Top kwaliteit en top service, aanrader!

Lampenshop Hilversum
5 oktober 2023

Kwaliteit is altijd goed bij Tio Rico. Bezorging was ook snel! Wij hebben hier al vaker besteld en zullen dit ook zeker nog vaker doen.

Ilona
16 september 2023

Het was erg lekker. Ik hou van vis.

NT
15 september 2023

Tot voor kort bestelde ik spareribs bij ‘t Komfoortje maar helaas is die na 29 jaar gestopt. De recenties over de spareribs beloofden veel maar helaas waren de spareribs taai en smaakten verkoold. De friet: restjes uit de zak, volgezogen met vet en te lang gebakken. Geen Tio Rico meer voor ons.

Suzanne
12 september 2023

Heerlijk steak, lekker knapperige friet en op tijd bezorgd.

Kevin
11 september 2023

Sparibs waren heerlijk had dat niet verwacht!

Heidi
10 september 2023

Super lekkere spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda roos
7 september 2023

Snel heerlijk en meer dan genoeg wel wat prijzig geworden

Dirk
4 september 2023

Vond het jammer dat er veel vet en zo aanzat, in tegenstelling tot voorgaande keren heb ik niet alles opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
27 augustus 2023

Alles weer als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. de Graaff
27 augustus 2023
Simone
14 augustus 2023
Karin
21 juli 2023

Bestelling is niet bezorgt.

Saskia
20 juli 2023

Sparibs echt heerlijk! Patat is echt heel vies, smaakt naar vis en oude olie

patricia
8 juli 2023

altijd goed het eten en nog steeds . met als uitzondering de hot spare ribs die waren echt te hot en daardoor niet lekker echt zonde van het vlees.

Bos
18 juni 2023
Labega
8 juni 2023

Was niet zo lekker. Sorry

J. de Graaff
4 juni 2023

Het is altijd fijn om weer bij Tio Rico te kunnen bestellen. Altijd op tijd en heerlijke sweet spare ribs voor ons geen andere meer. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
30 mei 2023

Heerlijke spare ribs

Ruud
19 mei 2023

Was iets verkeerd geleverd en wee super snel omgewisseld super service

Jordam
5 mei 2023

Super verslavend zijn die spareribs!

Aleth & Paul
4 mei 2023

Zoals we gewend zijn van Tio Rico: heerlijk gegeten! Kwaliteit en service weer uitstekend.

Tommi
1 mei 2023

Ik heb vaker bij jullie besteld of gehaald en ben meestal erg tevreden. Dit viel een beetje tegen. Carpaccio met augurk en jonge kaas? Geen olijven bij de feta salade maar weer augurk. Het zal wel door de drukte komen maar het was erg afgeraffeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
30 april 2023

Lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van der Horst
28 april 2023

Heerlijke spareribs

Radouan
27 april 2023
Janssen
24 april 2023

We vonden het vlees erg tegen vallen Vlees was droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gino
17 april 2023
Patrick
1 april 2023

10+

Aron
24 maart 2023

Duurde erg lang voordat het er was, normaal gesproken geen probleem omdat de ribs zo lekker zijn maar deze keer niet. Patat was te bruin en de ribs hebben er ook te lang opgebleven. Normaal gesproken zijn ze wel super lekker! Kan natuurlijk altijd een keer gebeuren.

Jf De jonge
15 maart 2023

Patat oud en te ver doorgebakken spareribs droog .dit bestellen wij niet meer

patrick
12 maart 2023

10+

Danny
5 maart 2023

Heerlijke spare ribs, bezorging op de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. Ëen aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
26 februari 2023

Zoals altijd weer prima in orde en heerlijk gegeten

Hans
6 februari 2023

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona Zsigmond
30 januari 2023

Garnalen gegeten. Precies genoeg wat ik heb gekreeg. Met veel saus bij. De smaken heel lekker en pittig. Hou van ik.

Patrick
21 januari 2023

10+

a doorn
21 januari 2023

heerlijk gegeten vriendelijk personeel

patrick
15 januari 2023

10+ Echt een aanrader om hier een keer te bestelen

a doorn
15 januari 2023

Spareribs waren heel erg lekker prima kwaliteit.Bezorger was vriendelijk eten werd netjes afgeleverd.Ik zal zeker binnenkort opnieuw bestellen

De jonge
5 januari 2023

Spareribs waren heerlijk mals en sappig.. Dressing over de groente was te zuur.

Aleth
25 december 2022

Zoals we gewend zijn van Tio Rico hebben we weer heerlijk gegeten. Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorian
24 december 2022

Patat was slap en niet helemaal gaar. Spare ribs waren goed had warmer gemogen.

Joost
24 december 2022

Wederom super. Heerlijk de Argentijnse ossenhaas. Heerlijk bereidt.

Martijn van der Vorst
23 december 2022

Waarschijnlijk de lekkerste spare-ribs van Hilversum, wel jammer dat de papieren zak scheurde toen de bezorger het uit de tas haalde, daardoor een blikje cola gemist.

Monique
20 december 2022

Bestelling zou 18.30 uur worden geleverd. Werd pas 19.15 uur nadat ik gebeld had waar bestelling bleef. Kreeg de indruk dat ze ons vergeten waren. Was erg jammer omdat ander eten wel om 18.30 werd geleverd.

patrick
17 december 2022

Dikke 10+

Sander
10 december 2022

Erg lang wachten op eten, 2 uur na bestelling gearriveerd. Patat erg hard en vrijwel niet eetbaar. Vlees was redelijk maar heb beter gehad hier. Jammer

Patrick
9 december 2022

10+

Bas Tukker
3 december 2022

Zoals gewoonlijk, heerlijk. Heerlijke ribbetjes, en lekkere friet. Voor het eerst via de eigen site besteld, ga ik vaker doen.

Ans
27 november 2022

Het was weer lekker alleen mag het de volgende keer wel iets pittiger want mis wel de kruiden erop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcio
27 november 2022

Wederom waren de soar ribs weer super vanavond

Patrick
26 november 2022

Eten helemaal top

Marcio
20 november 2022

Vanavond de kipshoarma schotel , was weer heerlijk

Marcio
18 november 2022

Tweede keer dat ik hier besteld heb, beide keren erg goed, spare ribs en vandaag de chicken wings gehad . Supper lekker 👍

Van Leeuwen
7 november 2022

Te laat en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Goedemans Schiphorst
31 oktober 2022

Gisteren kwam bezorger half uur later dan gepland, maar dat zijn we niet gewend, en de spareribs hot en zweet super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
30 oktober 2022

Was weer top..👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond De Graaf
29 oktober 2022

3 kwartier te laat, terwijl smiddags al besteld met bezorgtijd uren later, zelf aan de straat moeten ophalen want bezorger kon het adres niet vinden, daardoor eten koud!!!! En alles totaal uitgedroogd en smakeloos, patat zwart en smakeloos . Niet gewend van tio rico. Slechste ervaring ooit!!!! Nog nooit zo slecht gegeten voor 50 euro!!

Jolanda Goedemans Schiphorst
23 oktober 2022

Eten erg lekker en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
15 oktober 2022

Alles lekker heerlijke spareribs alleen viel de Mexicaanse rijst wat tegen.

patrick
9 oktober 2022

10+ echt aanrader

Frans de Blok
5 oktober 2022

Heerlijke spareribs ,maar helaas extra patat niet geleverd

J. de Graaff
18 september 2022

Altijd netjes op tijd, en heerlijke speare ribs niets op aan te merken. Toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annamarie
18 september 2022
Arjan
9 september 2022

Spare ribs vielen niet van het bod af maar waren wat hartig. Voor de grap ff op de weegschaal gelegd. Hadden 2x600 gram maar de weegschaal gaf 1100 aan dus niet helemaal netjes.

Allard
6 september 2022

Er was geen mayonaise bij de patat en vond de spareribs aan de droge kant. Ook het gratis blikje frisdrank was niet aanwezig bij een bestelling van ruim 85 euro De 5 euro bezorg kosten vind ik bij dit bedrag aan de hoge kant.

Ans
4 september 2022

Wat hebben we heerlijke spare ribs gegeten zeg echt een aanrader Alles was top Bedankt en tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peer
27 augustus 2022
Jan Witte
24 augustus 2022

De bestelling kwam ruim drie kwartier te laat en er is niks met de opmerking gedaan dat er extra knoflooksaus bij is gevraagd. Ik weet niet of ik hier nog een keer bestel want vorige keer ging dit ook al mis.

Karen van Herpen
23 augustus 2022

Lamskoteletten en zwaardvis waren fantastisch lekker! Kipkluifjes van de BBQ nogal droog. Friet was slecht, de helft weg kunnen gooien.

Ans
14 augustus 2022

Helaas waren de lams koteletten taai de hamburger was goed dus mijn man heeft niet zo lekker gegeten helaas en dat vind ik dan toch zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle welker
11 augustus 2022

Beste spare ribs van hilversum

Dirk Past
11 augustus 2022

Was na een lange tijd weer heerlijk om de spareribs weer op het "bordje" te hebben, lekker mals en prima van smaak.

Ans
7 augustus 2022

We hebben heerlijk gegeten de eerste keer bij jullie voor ons We komen zeker terug een echte aanrader heerlijk mals vlees Bedankt toppers tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia
1 augustus 2022

Gewoon heerlijk :-) grill kip , friet en maiskolf

Fred
24 juli 2022

Ik ben beter gewend van Tio Rico

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna
18 juli 2022

Altijd goed op tijd, en wat zijn ze heerlijk die speare ribs van tio rico. Voor ons geen andere meer. Toppy

Lucia
15 juli 2022

Ik bestel hier graag, super aardige mensen en heerlijk eten, we genieten elke keer van het eten

Duijnmaijer
10 juli 2022

Ik bestel al jaren hier en de ribjes zijn heerlijk

Mark
30 juni 2022

Lekker gegeten Snel bezorgd

Manten
29 juni 2022

Erg lang op t eten moeten wachten, ruim 40 min later dan aangevraagd

Johanna
26 juni 2022

Wat een heerlijke sweet speare ribs je hoeft er alleen maar naar te kijken en het valt eraf top heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
25 juni 2022

De bezorging is wat slordig de saus ligt door de hele tas en alles is daardoor wat vies. De Spareribs zijn zoals altijd super lekker maar over de patat was niet goed nagedacht deze was net niet meer rauw.

Familie Bolt
25 juni 2022

Weer heerlijk gegeten😀

Dv
22 juni 2022
Mariska Lam
19 juni 2022

De patatjes waren niet echt warm meer maar das door de afstand op zich logisch. De spare Ribs daarentegen fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bibi
19 juni 2022

Spareribs waren heerlijk echter bij 3 porties maar 2 salades gekregen én een bakje kruidenboter waar al uit gegeten was bah. Deze hebben we dus maar weggegooid.

Robbie
16 juni 2022

Eten was heerlijk, aleen de bezorging duurde meer dan een uur.

Tommi
31 mei 2022

Vlees was weer heerlijk mals. Frietjes warm. Salade met heerlijke feta, erg zacht en smaakvol. Zag aan de pepersaus en nacho's dat het erg druk was (zondagavond). Saus was dun en zeker niet pittig, nacho's hadden erg lang in de oven gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.B
30 mei 2022

Zak gescheurd inhoud patat eruit en door elkaar salade bakjes open gegaan alles zat onder maar verder ging het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. de Graaff
26 mei 2022

Het was weer te lekker tot de volgende x

Familie Halma
21 mei 2022

Weer uitstekende kwaliteit en vriendelijke service

alex doorn
19 mei 2022

de spareribs waren uitstekend alleen bij bezorgen tas gescheurd onderkant en saus bakje was voor de helft eruit gelopen Verder was alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berkhout
16 mei 2022

Super lekker , ruim voldoende !

Edwin
1 mei 2022

Zoals altijd weer erg lekker!

Do
25 april 2022

Normaal heb ik geen klachten maar vandaag waren de spareribs erg droog! Ik had het idee dat ik opgewarmde spareribs heb gekregen van wat er nog over was van de vorige dag. Heb vandaag dus niet lekker gegeten!!!

Sandra Van Drunen
22 april 2022
Suzanne
14 april 2022

Eten kwam 40min na verwachtte bezorgtijd en vlees en patat was koud. Gebeld en vrij snel daarna nieuw stuk vlees gekregen. Jammer dat het de eerste keer koud was maar nette oplossing van Tio Rico.

Bakker
9 april 2022

Duurde lang voor het bezorgt werd maar smaakte heel goed

Danny
8 april 2022

1,5 uur na de bestelling kwam het eten. De patat was niet meer heet/warm, en er zat geen gratis frisdrank bij

frank
5 april 2022
Tommi
4 april 2022

Vlees, friet, broodje en slaatje waren prima. Kruidenboter leek op margarine met kruiden. Ik had cola besteld en kreeg sinas. Kon geen keuze maken hoe ik mijn vlees gebakken wilde hebben. Voor mij geen probleem maar misschien dat anderen dat graag aangeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon Niezen
3 april 2022

Helaas was de gewone cola vervangen door cola zero, wat ik echt niet lekker vind en was er geen kruidenboter bij de broodjes waar mijn vrouw op haar beurt weer teleurgesteld door was. Ook bezorgtijd half 7 was niet haalbaar en we moesten wachten tot een uur of 7 zonder belletje of berichtje vooraf...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
1 april 2022

Eten werd bijna 45 minuten te laat bezorg en was jou bij aankomst. Jammer

Smits
26 maart 2022

Bestelling geplaatst, niet op tijd geleverd, half uur na aangegeven tijd gebeld: duurt nog vijf minuten. Na 20 minuten weer gebeld, duurt nog vijf minuten. Ruim anderhalf uur na de aangegeven tijd was de bestelling er dan, minus de extra friet. Wij hadden inmiddels een boterham gegeten. Frietjes liggen in de kliko en de ribs zal ik wel in een stoofschotel stoppen. Hoe de bestelling was, weet ik dus niet wel dat ie niet volledig was.

Henny
26 maart 2022

Heerlijk eten zoals altijd...

Heidi
21 maart 2022

De bezorging was een half uur later dan gepland. Maar wat een heerlijke spareribs en ook veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
20 maart 2022

Wauw Dat is een juiste beschrijving alles wat je er van hoopt is wat je krijgt goed vlees lekker op smaak patat zoals je die wil dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
12 maart 2022

altijd lekker en warm

Nn
8 maart 2022
Iris
8 maart 2022

Ik had ruim optijd "het einde van de middag" een bestelling gedaan zodat wij hier rond half 8 konden gaan eten. Helaas kwam het eten ruim een half uur te laat. Eenmaal bezorgd kwamen wij erachter dat het eten flink was afgekoeld. Ook de frieten waren slap, koud en zompig. Bij het bellen naar de zaak, was de meneer aan de telefoon alles behalve hartelijk en werd onze klacht direct ontkend. Na meerdere keren te hebben aangegegen dat het toch echt afgekoeld was werd er aangeboden om het eten om te ruilen. Maar dan zouden wij wel weer op ons eten moeten wachten. Ik heb aangegeven dat ik het eten zelf wel ging opwarmen en hebben wij de afspraak gemaakt, dat de eigenaar mij zou terugbellen. Dit is helaas tot heden nog niet gebeurt. Als laatste geven ze je er een gratis blikje drinken bij. Let op, deze is over datum. Alles bij elkaar, vind ik dit echt kwalijk en ook jammer. Heb er in het verleden met plezier besteld. Maar nu.. Geen vriendelijkheid, geen nagekomen afspraken, leuk z'n extr

Marco
7 maart 2022

Goede kwaliteit, spare-ribs lekker los van het bot. Daarnaast veel erbij, patat, salades, broodje, sauzen, goede prijs kwaliteit/kwantiteit gehalte. Bezorging was goed, ik bestelde rond 17.00 uur en wilde het eten om 18.00 uur ontvangen. Hij kwam precies om 18.00 uur aan, maar het leek alsof het al een tijdje klaarstond, waardoor het niet meer heet was.

Jose Schurink
5 maart 2022

Al vaker bij jullie besteld, altijd goed. Helaas kwam het eten koud aan, frietjes waren lauw, biefstuk gewoon koud, erg jammer

Ruck
1 maart 2022

Zoals altijd, top!!!

M
28 februari 2022

Helaas was de patat lauw maar misschien had dat te maken met de bezorging die, na een telefoontje om te vragen waar mijn bestelling bleef, ruim een uur na de geschatte bezorgingstijd plaatsvond :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans le clercq
27 februari 2022

Zoals altijd: tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roquas
26 februari 2022

We hebben heerlijke spare ribs en een entrecote gegeten. Het was top!

Ilona
26 februari 2022

Bij jullie alles lekker en fijn.

Danny
23 februari 2022

Heerlijke spareribs!

B
22 februari 2022

Snel, warm en lekkere spicy spareribs gegeten. Frites waren ook nog lekker knapperig.

Peter
21 februari 2022

bezorging was 1.15 te laat. "Druk" vind ik geen excuus in het weekend moet je daarop voorbereid zijn. Patat was bijna koud. Porties zijn ruim voldoende maar waren flauw van smaak zowel de pittige als de gewone. Helaas, voor ons geen 2e keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
16 februari 2022

Spareribs waren goed en veel . Saus, salade,en friet ook genoeg.

Yvonne
14 februari 2022

Echt heel lekker 1 kippetje was iets te hard en een kwartier te laat bezorgd dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
27 januari 2022

Lekker en snel bezorgt

Monique
24 januari 2022
Ruiter
16 januari 2022

Spearribs waren heeeerlijk. Maar 45 minuten te laat .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon Niezen
15 januari 2022

Bestel wel vaker en moet zeggen dat de vorige keer een beetje tegenviel maar deze bestelling was op tijd en perfect dus daarom volle bak aan sterren!

Edward
15 januari 2022

De spareribs zijn altijd heerlijk mals en lekker

Aleth & Paul
15 januari 2022

Zoals wij gewend zijn van Tio Rico heerlijk gegeten. De kwaliteit is altijd uitstekend en de service zeer vriendelijk. Tio Rico, hartelijk dank voor de heerlijke wijn die we cadeau kregen. Erg leuk😀.

Do
9 januari 2022

Voorheen vonden we het beter. Het stokbrood is al oud bij aankomst en de kruidenboter is een heel klein bakje geworden. Ook het kwaliteit van het vlees is helaas minder. Het zijn ook niet meer de sprare ribs die het waren. Zonde! Want wij bestelden altijd graag hier.

Heerlijk!!
3 januari 2022
Danny
2 januari 2021

Heerlijke spareribs, porties groot genoeg. Aardige bezorger. Hebben genoten! Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

appie
1 januari 2021

op oudejaarsavond op tijd. klasse

Lucia
25 december 2021

Wij genieten elke keer van het eten, heerijk eten ,warm, genoeg eten en goed verzorgd, helemaal top! Super bedankt ook voor de attentie!

Lex
22 december 2021

Bezorging kwam een halfuur later dan de afgesproken tijd (1700). De bezorger was verbaasd want zijn werktijd start pas om 1700. Dus op hem kan ik niet boos worden. Maar bied het bezorgen om 1700 dan niet aan dat ik 's ochtends bestel. Kwaliteit was wederom perfect, dat wel. Baal hier erg van want Tio Rico is al jaren de beste spareribboer van Hilversum. Groet Lex

Johanna de Graaff
19 december 2021
Laurens
19 december 2021

Eten was heerlijk!! Alleen het jammere is dat tijdens het inpakken/transport een pak met spareribs is lek geraakt en alles onder het sap/saus zat. En een beetje goedkoop dat de stokbroodjes niet even netjes in een zakje zijn gestopt, nu lagen ze los in de tas gegooid. Verder geen klachten, snel geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon Niezen
13 december 2021

Normaal gesproken uitstekende kwaliteit en bezorging, helaas gisteren bijna een uur te vroeg, spareribs waren flauw en de patat zacht en klef...als het was zoals normaal zeker 5 sterren waard maar zoals gezegd was ik gisteren een beetje teleurgesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Calis
12 december 2021

Bezorging liep enorm uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aleth Bolt
5 december 2021
Anoniem
29 november 2021
Conny van Wettum
28 november 2021

Lekker eten, prima bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
28 november 2021

Eten prima en goed op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 november 2021
Syllie
21 november 2021

Eten was prima. Spareribs waren goed gaar. De bezorger was alleen een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aleth Bolt
21 november 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. Ook de bezorging was prima: op tijd en vriendelijk.

tukker
18 november 2021

mooinopntijd

Bert
15 november 2021

Weer lekkere spareribs gegeten, echt een aanbeveling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 november 2021

Te laat

Frans de Blok
7 november 2021

Heerlijk zachte ribs met fijne smaak. Hier komt nog weleens een vervolg op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jimmy
1 november 2021

Eten was prima, jammer genoeg duurde het wel bijna 2 uur voordat het kwam. Na mijn belletje de standaard ''uw bestelling is er binnen 5 minuten'' helaas duurde het daarna nog 35 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 oktober 2021
D. de Vooght
23 oktober 2021
Bernadet
22 oktober 2021
Pauline
11 oktober 2021

Smakeloze spareribs, wel mals maar veel vet en nauwelijks smaak zowel de sweet als de hot variant. Druipend van de marinade. De friet was slap, klef en echt niet lekker. Niet zoals we het gewend zijn van Tio Rico helaas. Wij slaan bestellen hier helaas over vanaf nu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
12 september 2021

Kwam wel veel later dan besteld. Dat was beetje jammer omdat het andere bestelde eten wel op tijd was. Zo dat niet iedere op zelfde tijd te eten. Maar de spareribs waren weer heerlijk!!!!

Jo
5 september 2021

Eten was lauw dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 september 2021
Anoniem
27 augustus 2021
Calis
22 augustus 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aleth Bolt
21 augustus 2021

Het was weer heerlijk! Opmerkingen of vragen worden serieus genomen, wat heel fijn is.

Willem Prins
20 augustus 2021

Het eten was helaas koud, jammer.

Arjan
20 augustus 2021
M. Jansma
11 augustus 2021

Afspraak bezorging was 19.00. Om 19.30 gebeld o na vraag te doen. Zou bezorger ziek geworden zijn maar binnen 15min. Zouhet bezorgd zijn. Werd uiteindelijk 19.55 !! Bezorger was met de fiets dus voedsel lauw en spare ribs tot mijn teleurstelling ook niet meer zoals ik gewend was. Mogelijk door andere eigenaar ?

appie
8 augustus 2021

20 minuten te laat. Op zich geen probleem .Als het eten hierdoor niet lauw was.

Natasja
5 augustus 2021

Heerlijk en heel gul. We hebben ons lekker vol gegeten ervan. Salade , broodjes , en patatjes erbij waren ook perfect . We gaan zeker vaker bestellen . Bedankt!

Ingrid
19 juli 2021

De spareribs waren heerlijk! Het broodje en de patat waren ook goed. De rauwkost laat echter te wensen over. Een beetje slappe sla en wat smakeloze tomaat is niet mijn idee van een lekker hapje, dat was jammer.

Frank Heskamp
18 juli 2021

Met afstand de beste spareribs van Hilversum! En dat voor een goede prijs💶

Jeroen
15 juli 2021

De bestelde en betaalde rijst ontbrak

Heidi
11 juli 2021

Heerlijke spareribs, lekker mals en gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

leeuw
4 juli 2021

50 min telaat, taco's en nacho's waren oud en slap, spareribs goed van smaak maar zeker niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk Past
3 juli 2021

Prima op tijd en heb heerlijk gegeten. Heerlijk mals en de patat was erg goed. Al met al zeker vaker bestellen...

Danny
28 juni 2021

Nog steeds the best ribs in Hilversum.

Cor calis
27 juni 2021

Gewoon best /heel lekker/Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mees
27 juni 2021

Erg goed eten en snelle bezorging

Jannie
27 juni 2021

Zoals iedere keer weer heerlijk malse en lekker gemarineerde spareribs gegeten. Een echte aanrader. Als tip zou ik willen geven om wat meer groente of andere salade bij te bestellen. De standaard salade vind ik een beetje saai.

Mario Hendriks
25 juni 2021

Word vervelend elke keer bot eten omdat het vlees eraf gevallen is ! Heerlijk gegeten weer jongens ! Top !

Diewertje
25 juni 2021

zoete ribben zijn lekker, bestelling is ook supersnel!

de Hoogh
20 juni 2021

Wilde even bellen om de bezorgtijd te vragen , maar telefonisch niet bereikbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kolck
20 juni 2021
H kroek
19 juni 2021

Was voor 1 persoon erg veel en smaakte zeer goed temperatuur was dik in orde al met al een dikke aanrader.kip met rijst in goede saus , gratis cola en extra friet.

...
17 juni 2021

Het was weer heerlijk! Spareribs waren top!

Me
9 juni 2021

Spareribs zijn te droog .. verder prima!

Mir
8 juni 2021

Toppers

Johanna
6 juni 2021

Ik heb al tijden de sweet ribs van tio Rico wat zijn ze toch heerlijk. De eigenaar weet dat ik eens in de zoveel tijd een bestelling plaats. Ze zijn heerlijk en vallen zo van het botje echt de moeite waard.. top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Goedemans
5 juni 2021
Mario Hendriks
1 juni 2021

Dank !!!

Karin Lampie
1 juni 2021

De bezorger was op tijd maar ontzettend ongeduldig, hij belde aan en begon meteen aan de brievenbus te rammelen alsof ik te langzaam naar de deur kwam, erg vervelend. Ook had hij geen wisselgeld bij zich omdat hij, zoals hij zei, niet goed op de bon had gekeken terwijl daar op staat dat ik contant betaal. De spareribs waren te eten maar heel donker (tegen verbrand aan). Dit was dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb, ik ga het ergens anders bestellen.

Laura
31 mei 2021
Veltman
24 mei 2021

Het was heerlijk en goed warm.

Jolanda
24 mei 2021

Eten erg lekker en goed

Werst
24 mei 2021

Het was heel jammer dat het 45 min te laat kwam... En alles was lauw was, maar het vlees was heerlijk.. Je kreeg er veel erbij, sausjes,sla, patat . Dus misschien wat beter kijken waar de bezorging heen moet, zodat het op tijd is en alles lekker warm..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiersma
23 mei 2021

Telaat te bezorging 1 uur volgende keer graag een belletje dat het later word had het al in de morgen besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
23 mei 2021
Wendy
23 mei 2021

Bezorging was een half uur later dan gepland, maar toen ik de eerste rib pakte en deze zo heerlijk mals was....genieten Ik had alleen de hot spareribs besteld, maar hot waren ze in de verste verte niet.

Elise van Turennout
21 mei 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas waren de bakjes kruidenboter leeg. Die vinden we normaal altijd heel lekker dus het zou fijn zijn als die de volgende keer gevuld zijn.

Nina
19 mei 2021
Mario Hendriks
12 mei 2021

Top ! Top ! Top ! Vlees viel weer van het bot en was weer uitstekend ! Ga zo door !

Roquas
10 mei 2021

Ontzettend lekkere spareribs en heel snel bezorgd! 15 minuten. Top ga zo door.

Danny
9 mei 2021

Heerlijke warme spareribs, best in town. Geleverd op afgesproken tijd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

appie
27 april 2021

op tijd besteld is altijd op tijd geleverd en het "lijkt"er op dat ze dan nog lekkerder zijn !!!!!

Roquas
27 april 2021

Heerlijk! Het vlees van de spare ribs valt van het bot. En ze zijn heerlijk gekruid. Top! Een tip om bij de ossenhaas te vermelden hoe je deze wilt hebben. Nu was hij iets te rauw.

Cindy
26 april 2021

Het was geweldig!!!! Vlees was zacht en viel zo van het bot heerlijk. Ook was de bestelling heet en erg snel top top top

Ronald Akkies
21 april 2021

De Entregote was taai helaas verkeerd afgesneden de spareribs waren goed.

Anoniem
21 april 2021

De bezorgtijd was hartstikke goed. Ik heb hier eerder sparibs besteld en het was heerlijk, dit keer waren ze erg taai. Hopelijk is het volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
18 april 2021

Spareribs zijn prima maar dit is al de derde keer dat het gratis drankje er niet bij zit. Dan moeten ze het ook niet aanbieden op de website.

R. Kuijper
14 april 2021

De spareribs waren erg lekker ook de broodjes en patat, ik miste alleen mijn gratis blikje fris.

Carmen
11 april 2021

Dit is de 2e keer dat we niet de hele bezorging ontvingen. Van de 7 gerechten ontvingen wij er 5. Het wordt wel snel nabezorgd maar ondertussen worden de andere gerechten kouder en tio rico wil je warm eten vlees wordt taai . En uiteraard geen excuses.

Puck de Ruiter
5 april 2021

Het is niet de 1e keer dat de bezorging veel te vroeg is. (Bijna 1/2 uur) Gelukkig waren we thuis. De beloofde drankjes ontbraken.

Yvon&Ray
5 april 2021

Was heerlijk allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
2 april 2021

Het was weer erg lekker ! Alleen 1 ben en jerrys vegeten ; ff gebeld en er werden binnen 10 minuten (!) TWEE ben en jerrys geleverd dus dat is weer heel netjes jongens : bedankt !

WW
30 maart 2021

De beste!

Frans
29 maart 2021
Jolanda Goedemans
25 maart 2021

Perfect

appie
22 maart 2021

nog nooit teleurgesteld. Lekker en altijd op de afgesproken tijd.

Erik
22 maart 2021

Heerlijk en goed beetje late kant maar het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
15 maart 2021

Altijd perfect

Mario
13 maart 2021

Spareribs waren weer goed MAARRR ; de zakjes patat waren kleiner ! We moeten toch altijd wat te zeiken hebben he ;) Was weer top jongens en voor de patat bestel ik geen spareribs natuurlijk ...

Jan
8 maart 2021

snelle bezorging, eten was top en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
6 maart 2021

Zoals altijd verrukkelijk de spare ribs en netjes op tijd bezorgd.

Roy
6 maart 2021

Kippetje was weer heerlijk. Bedankt weer!

Ellen
4 maart 2021

Spareribs echt heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn alleen geen fan van de Vlaamse frieten die erbij zitten, die zijn zo snel slap. Liever Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

Manna
28 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Tamara
27 februari 2021

Perfect! Het vlees valt spontaan van het bot. De bestelling kwam precies op tijd, lekker broodje erbij. Wat wil je nog meer?! Het was heerlijk en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Roy
19 februari 2021

Top!! Zoals altijd. Bedankt weer!

Carmen
17 februari 2021

Heerlijke spareribs snel geleverd en hele goede service!

M. Jansma
16 februari 2021
M ten brinke
15 februari 2021

De bestelling kwam 50 minuten te laat, de smaak van de ribs was oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woudenberg
15 februari 2021

Goed eten, spareribs lekker mals en alles ook nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
15 februari 2021

Om 16:15u besteld voor 18:30u, komen weer 45 min te laat. Vorige keer duurde het 1,5 uur maar vooruitbestellen werkt ook niet dus. Dit keer ook garnalen besteld, portie was eigenlijk echt te klein voor 1 persoon. Spareribs waren goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
13 februari 2021

Voor het eerst gegeten en echt TOP! Goede grote portie en verrukkelijk. Daarnaast een snelle bezorgservice

Mk
12 februari 2021

Spareribs waren weer heerlijk en nu waren de broodjes ook lekker vers en de patatjes warm. Top

Mechel
8 februari 2021

Super lekkere, malse spareribs! Vielen gewoon van het bot af. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, top!

Danny
7 februari 2021

Veel vlees op de ribs. Goed van smaak. Zacht vlees.

Thea
6 februari 2021

Lekker!!

Vink
31 januari 2021

Het eten was heerlijk. Allen jammer dat de bezorging te laat was en iets vergeten. Maar netjes opgelost uit eindelijk.

Joost
30 januari 2021
Vanessa
27 januari 2021

Eten is goed op smaak en het vlees van hoge kwaliteit. Hier gaan we vaker bestellen!

Aleth
23 januari 2021

Het was weer heerlijk!! Absoluut een aanrader.

Mario Hendriks
22 januari 2021

Samen met mn zoon weer ff lekker zitten bunkeren ! De spare-ribs waren weer top jongens de marinade liep weer langs onze polsen haha ! Ga zo door !

Frank
19 januari 2021

de beste spareribs die ik ooit in Hilversum heb gegeten, goede porties ook (kregen het niet op). Wel jammer dat het ruim een uur duurde zonder berichtje daarover, maar de kwaliteit verklaard dat wel :)

Anneke
19 januari 2021

Voor het eerst ipv spare ribs het lamsvlees geprobeerd. Wel lekker, maar voor de grote eter zijn de spare ribs beter en lekkerder.

Inge
18 januari 2021

Echt super lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet en Thea
17 januari 2021

We namen altijd spare ribs, omdat dat de lekkerste van Hilversum zijn. Vandaag hebben we de garnalen geprobeerd...zo lekker had Piet ze nog nooit gegegeten😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wortel
17 januari 2021