Beoordelingen van Tio Rico Hilversum

Recente recensies

5.0
Me
9 juni 2021

Spareribs zijn te droog .. verder prima!

Mir
8 juni 2021

Toppers

Johanna
6 juni 2021

Ik heb al tijden de sweet ribs van tio Rico wat zijn ze toch heerlijk. De eigenaar weet dat ik eens in de zoveel tijd een bestelling plaats. Ze zijn heerlijk en vallen zo van het botje echt de moeite waard.. top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Goedemans
5 juni 2021
Mario Hendriks
1 juni 2021

Dank !!!

Karin Lampie
1 juni 2021

De bezorger was op tijd maar ontzettend ongeduldig, hij belde aan en begon meteen aan de brievenbus te rammelen alsof ik te langzaam naar de deur kwam, erg vervelend. Ook had hij geen wisselgeld bij zich omdat hij, zoals hij zei, niet goed op de bon had gekeken terwijl daar op staat dat ik contant betaal. De spareribs waren te eten maar heel donker (tegen verbrand aan). Dit was dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb, ik ga het ergens anders bestellen.

Laura
31 mei 2021
Veltman
24 mei 2021

Het was heerlijk en goed warm.

Jolanda
24 mei 2021

Eten erg lekker en goed

Werst
24 mei 2021

Het was heel jammer dat het 45 min te laat kwam... En alles was lauw was, maar het vlees was heerlijk.. Je kreeg er veel erbij, sausjes,sla, patat . Dus misschien wat beter kijken waar de bezorging heen moet, zodat het op tijd is en alles lekker warm..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiersma
23 mei 2021

Telaat te bezorging 1 uur volgende keer graag een belletje dat het later word had het al in de morgen besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
23 mei 2021
Wendy
23 mei 2021

Bezorging was een half uur later dan gepland, maar toen ik de eerste rib pakte en deze zo heerlijk mals was....genieten Ik had alleen de hot spareribs besteld, maar hot waren ze in de verste verte niet.

Elise van Turennout
21 mei 2021

Eten was zoals altijd heerlijk. Helaas waren de bakjes kruidenboter leeg. Die vinden we normaal altijd heel lekker dus het zou fijn zijn als die de volgende keer gevuld zijn.

Nina
19 mei 2021
Mario Hendriks
12 mei 2021

Top ! Top ! Top ! Vlees viel weer van het bot en was weer uitstekend ! Ga zo door !

Roquas
10 mei 2021

Ontzettend lekkere spareribs en heel snel bezorgd! 15 minuten. Top ga zo door.

Danny
9 mei 2021

Heerlijke warme spareribs, best in town. Geleverd op afgesproken tijd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

appie
27 april 2021

op tijd besteld is altijd op tijd geleverd en het "lijkt"er op dat ze dan nog lekkerder zijn !!!!!

Roquas
27 april 2021

Heerlijk! Het vlees van de spare ribs valt van het bot. En ze zijn heerlijk gekruid. Top! Een tip om bij de ossenhaas te vermelden hoe je deze wilt hebben. Nu was hij iets te rauw.

Cindy
26 april 2021

Het was geweldig!!!! Vlees was zacht en viel zo van het bot heerlijk. Ook was de bestelling heet en erg snel top top top

Ronald Akkies
21 april 2021

De Entregote was taai helaas verkeerd afgesneden de spareribs waren goed.

Anoniem
21 april 2021

De bezorgtijd was hartstikke goed. Ik heb hier eerder sparibs besteld en het was heerlijk, dit keer waren ze erg taai. Hopelijk is het volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
18 april 2021

Spareribs zijn prima maar dit is al de derde keer dat het gratis drankje er niet bij zit. Dan moeten ze het ook niet aanbieden op de website.

R. Kuijper
14 april 2021

De spareribs waren erg lekker ook de broodjes en patat, ik miste alleen mijn gratis blikje fris.

Carmen
11 april 2021

Dit is de 2e keer dat we niet de hele bezorging ontvingen. Van de 7 gerechten ontvingen wij er 5. Het wordt wel snel nabezorgd maar ondertussen worden de andere gerechten kouder en tio rico wil je warm eten vlees wordt taai . En uiteraard geen excuses.

Puck de Ruiter
5 april 2021

Het is niet de 1e keer dat de bezorging veel te vroeg is. (Bijna 1/2 uur) Gelukkig waren we thuis. De beloofde drankjes ontbraken.

Yvon&Ray
5 april 2021

Was heerlijk allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
2 april 2021

Het was weer erg lekker ! Alleen 1 ben en jerrys vegeten ; ff gebeld en er werden binnen 10 minuten (!) TWEE ben en jerrys geleverd dus dat is weer heel netjes jongens : bedankt !

WW
30 maart 2021

De beste!

Frans
29 maart 2021
Jolanda Goedemans
25 maart 2021

Perfect

appie
22 maart 2021

nog nooit teleurgesteld. Lekker en altijd op de afgesproken tijd.

Erik
22 maart 2021

Heerlijk en goed beetje late kant maar het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
15 maart 2021

Altijd perfect

Mario
13 maart 2021

Spareribs waren weer goed MAARRR ; de zakjes patat waren kleiner ! We moeten toch altijd wat te zeiken hebben he ;) Was weer top jongens en voor de patat bestel ik geen spareribs natuurlijk ...

Jan
8 maart 2021

snelle bezorging, eten was top en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
6 maart 2021

Zoals altijd verrukkelijk de spare ribs en netjes op tijd bezorgd.

Roy
6 maart 2021

Kippetje was weer heerlijk. Bedankt weer!

Ellen
4 maart 2021

Spareribs echt heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn alleen geen fan van de Vlaamse frieten die erbij zitten, die zijn zo snel slap. Liever Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

Manna
28 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Tamara
27 februari 2021

Perfect! Het vlees valt spontaan van het bot. De bestelling kwam precies op tijd, lekker broodje erbij. Wat wil je nog meer?! Het was heerlijk en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Roy
19 februari 2021

Top!! Zoals altijd. Bedankt weer!

Carmen
17 februari 2021

Heerlijke spareribs snel geleverd en hele goede service!

M. Jansma
16 februari 2021
M ten brinke
15 februari 2021

De bestelling kwam 50 minuten te laat, de smaak van de ribs was oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Woudenberg
15 februari 2021

Goed eten, spareribs lekker mals en alles ook nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
15 februari 2021

Om 16:15u besteld voor 18:30u, komen weer 45 min te laat. Vorige keer duurde het 1,5 uur maar vooruitbestellen werkt ook niet dus. Dit keer ook garnalen besteld, portie was eigenlijk echt te klein voor 1 persoon. Spareribs waren goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
13 februari 2021

Voor het eerst gegeten en echt TOP! Goede grote portie en verrukkelijk. Daarnaast een snelle bezorgservice

Mk
12 februari 2021

Spareribs waren weer heerlijk en nu waren de broodjes ook lekker vers en de patatjes warm. Top

Mechel
8 februari 2021

Super lekkere, malse spareribs! Vielen gewoon van het bot af. Voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging, top!

Danny
7 februari 2021

Veel vlees op de ribs. Goed van smaak. Zacht vlees.

Thea
6 februari 2021

Lekker!!

Vink
31 januari 2021

Het eten was heerlijk. Allen jammer dat de bezorging te laat was en iets vergeten. Maar netjes opgelost uit eindelijk.

Joost
30 januari 2021
Vanessa
27 januari 2021

Eten is goed op smaak en het vlees van hoge kwaliteit. Hier gaan we vaker bestellen!

Aleth
23 januari 2021

Het was weer heerlijk!! Absoluut een aanrader.

Mario Hendriks
22 januari 2021

Samen met mn zoon weer ff lekker zitten bunkeren ! De spare-ribs waren weer top jongens de marinade liep weer langs onze polsen haha ! Ga zo door !

Frank
19 januari 2021

de beste spareribs die ik ooit in Hilversum heb gegeten, goede porties ook (kregen het niet op). Wel jammer dat het ruim een uur duurde zonder berichtje daarover, maar de kwaliteit verklaard dat wel :)

Anneke
19 januari 2021

Voor het eerst ipv spare ribs het lamsvlees geprobeerd. Wel lekker, maar voor de grote eter zijn de spare ribs beter en lekkerder.

Inge
18 januari 2021

Echt super lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet en Thea
17 januari 2021

We namen altijd spare ribs, omdat dat de lekkerste van Hilversum zijn. Vandaag hebben we de garnalen geprobeerd...zo lekker had Piet ze nog nooit gegegeten😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wortel
17 januari 2021
wortel
17 januari 2021
Anonymous
17 januari 2021

Generous and tasty portion! Delivery took more than an hour and a half but food was warm.

Mirko
13 januari 2021

De spareribs waren verbrand, ik had er zelfs nadrukkelijk bij geschreven dat ze hier op moesten letten..erg jammer

de Graaf
3 januari 2020

Eten een half uur te laat. Als het zo druk is, wat ze zeiden toen ik belde, stuur dan een mailtje of bel even dat het wat later wordt. Alle gegevens hebben ze. Eten was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barry
3 januari 2020

vorige keer besteld was heerlijk vandaag helaas minder smaakte niet echt pittig en meer als uur moeten wachten waardoor het niet echt heel warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
29 december 2020

Zoals altijd, waanzinnig lekkere ribs! 👌🏻

M. Jansma
24 december 2020

1/2 kipmenu gehad. Was in 1 woord letterlijk genieten

Bea
21 december 2020

Na een slechte ervaring van een bestelling, toch nog een keer besteld. Had mijn klacht nogmaals bij de opmerkingen geschreven, maar wat hebben ze het goed gemaakt. Het eten was heerlijk.

Johan
21 december 2020

Bestel hier al jaren spareribs gewoon de beste van Hilversum vrienden en buren zijn ook om eenmaal hier ooit besteld wil je niet anders meer al tijd even lekker aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
19 december 2020

Super lekker en hele snelle bezorging!

de Graaf
13 december 2020

Mooi op tijd geleverd, goed stukje ossenhaas, spareribs lekker groot portie, lekker broodje met boter, patat en salade. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
6 december 2020

De kwaliteit is heerlijk maar jammer dat de bezorger ruim 20 minuten te vroeg was. Gelukkig was de visite er al.

Monique
3 december 2020

ik had om 18.01 spareribs besteld en t eten was er om 18.14u!!!! Sneller dat dit kan niet!! En t eten was weer top👍🏼

Jolanda roos
2 december 2020

Heerlijke spareribs

Koen
30 november 2020
Looman
30 november 2020

voor 6 man spareribs besteld, vlotte levering en iedereen vond ze heerlijk.. Als we weer spare ribs bestellen gaan we zeker weer naar Tio Rico!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik van kolck
29 november 2020

Ze waren weer heerlijk en keurig op tijd bezorgt tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
28 november 2020

Spareribs waren heerlijk. Patat helaas bijna koud en gebakken broodje erg oud.

Anoniem
26 november 2020

De afgelopen twee keer spareribs besteld maar waren niet super van smaak zoals ik gewend ben van Tio Rico weinig marinade en de hot Ribs waren niet bepaald hot ze waren wel super mals en het bakje kruidenboter is ook aanzienlijk kleiner geworden ik zou het fijner vinden als ze dat bakje gewoon weer de oude maat doen en van mij part het gratis blikje drinken achterwegen mogen laten. Service was gewoon goed zoals het hoort.

Gaby
22 november 2020

Snel bezorgd. En heerlijke spareribs (sweet) Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ab
22 november 2020

Bestel op tijd, je krijt ze op tijd. En elke keer weer lekker.

Suus
21 november 2020

Heerlijke spareribs!

Jelle Welker
18 november 2020

Normaal altijd top kwaliteit. Deze keer eten om 18:15 besteld, en om 18:25 gebeld omdat het er nog niet was. Door drukte vergeten. Vervolgens om 18:45 het eten gekregen maar de spare ribs waren lauw/koud en er zaten geen broodjes bij.

ab
15 november 2020

op tijd en lekker, precies wat je verwacht!

Frans
7 november 2020

Heerlijke spare ribs. En zo mals zo horen ze ook te zijn. Top!

Daan
6 november 2020
Chris
6 november 2020

Spareribs waren met 65 min bezorgd, erg mals, veel en lekkere marinade.

Ferry Huizenga
2 november 2020

Spareribs en steak lekker als altijd, al heb ik het idee dat er normaal meer ribs in de verpakking zitten. De broodjes waren deze keer wel heel erg hard en bijna zwartgebakken, die hebben we maar niet gegeten. Bezorging altijd even netjes en vriendelijk.

ab
1 november 2020

Op tijd besteld, op tijd gekregen. Heerlijke Spare Ribs.

Co
31 oktober 2020

Superzalig, goede portiegrootte, salade brood en sauzen erg lekker. Helaas kwam het eten pas 30 minuten na de gevraagde levertijd. Als het niet mogelijk is om op een bepaalde tijdstip te leveren hoor ik dat graag eerder. Of beperk het hoeveelheid aan bestellingen op een tijstip.

M. Jansma
30 oktober 2020

Zoals ik gewend ben was het weer overheerlijk. Complimenten en ga vooral zo door.

Erik van kolck
26 oktober 2020

Aan de bezorger lag het niet maar wederom 20 min te laat bezorgd. Het is dat de spareribs erg lekker zijn. De hoop is de volgende keer op tijd bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
24 oktober 2020
Anoniem
23 oktober 2020

Vrijwel alles wat niet goed of bedorven. Later nieuwe gekregen dit was wel goed maar dan is je maag al 4x omgedraaid van het bedorven spul dat je hebt gekregen.

Monique
23 oktober 2020

Het was heerlijk!

William
16 oktober 2020

heerlijke maaltijd 1 advies bak de patat wat langer door (erg slap)

Boyd
9 oktober 2020

Top

Maria
7 oktober 2020
Piet van Welzenis
5 oktober 2020

De lekkerste spareribs van Hilversum. Dat is bekend. Maar ook de lekkerste biefstuk van Hilversum. Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
5 oktober 2020

Best ribs in Hilversum! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
3 oktober 2020

Is wel is beter geweest

Dion
2 oktober 2020

Was lekker, maar wel helaas anderhalf uur moeten wachten

R deRooij
28 september 2020

geweldig goede servies en heel erg lekker.

Ellen
26 september 2020

Heerlijke spareribs en vlotte bezorging. De Vlaamse frieten worden snel slap, wij houden meer van Franse frietjes maar dat is persoonlijk.

wortel
20 september 2020

prima zoals altijd

Bjorn Hendriksen
17 september 2020

Luister, ik ga dit maar 1x zeggen. Tio Rico heeft de beste spareribs van Hilversum, en je krijgt ook nog eens het meeste voor je geld. daarom bestel ik er altijd. Ik haal nergens anders spareribs.

Aukje
13 september 2020

Heerlijk eten en deze keer waren ze er ook nog eens heel snel. Top kwaliteit voor een redelijke prijs!

M. Jansma
12 september 2020
Tanja Klieber
6 september 2020

Spareribs uit de kunst. Lekkere patat. Supersnel bezorgd. Volgende keer 5 sterren, als bij de nacho's dan ook de room en de guacamole worden geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
6 september 2020

Zoals altijd weer TOP die spare ribs👍🏻

Putter
31 augustus 2020

Wij hadden dit keer een grote bestelling. De bezorging was te laat en het eten was al wat afgekoeld. Dan zit je lauwe frietjes te eten. Dat was jammer. Desondanks was het wel lekker en weer genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
30 augustus 2020

Heel jammer van dat kwartje extra kosten bij iDeal betaling.

Veltman.
23 augustus 2020

Het eten was warm en lekker. De bezorging was precies optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
17 augustus 2020

Iedere keer perfect eten, nu was alleen de pepersaus geschift niet goed helaas, wel al het andere eten was top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Hendriks
16 augustus 2020

Het was veeeel beter dan de vorige keer ! Heb weer heerlijk gegeten ; biefstuk was top pepersaus top patat top spareribs top !!! Bedankt jongens ! Ga zo door !

Yvonne
15 augustus 2020

Fantastisch eten, hebben het nu al diverse keren laten bezorgen echt heerlijk, zou het iedere dag lusten, ga zo door 👍

Maria
27 juli 2020

Het was wederom heel smakelijk! Zeer malse spareribs, vlees valt zo van het bot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Hendriks
23 juli 2020

Er stond gisteravond zeker een andere kok ? De pepersaus te dun net bouillon en veelste pittig de biefstuk taai (!?) spareribs vielen niet van het bot en heel weinig marinade knoflookboter retepittig met pepers en ik had al later besteld en dan komen ze nog 45 minuten later ! Moet niet vaker gebeuren jongens ! Het WAS zo lekker en goed altijd volgende x BETER :0?

Koen
15 juli 2020

Spareribs waren van goede kwaliteit en portie was mooi groot. Bezorging was mooi optijd.

B de Boer
13 juli 2020

Heerlijke spareribs en altijd netjes op tijd. Online bestellen is ook lekker makkelijk. Het enige wat ik jammer vind, is dat de bezorgkosten hoog zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Hendriks
1 juli 2020

Was weer top !

Michael
29 juni 2020

Op tijd , voldoende en lekker . Dus aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de puttertjes
27 juni 2020

De bezorging kan soms wat langer duren, maar het eten is compleet en heel lekker!

Mario Hendriks
24 juni 2020

Was laat bezorgt maar dat mag de pret niet drukken ! Jaja was druk who cares heerlijk gegeten weer !!!!

Guido
21 juni 2020

Erg lekker. Kunnen kiezen tussen rijst of friet zou bij meer gerechten fijn zijn. Het is online niet altijd duidelijk wat er wel of niet bij zit.

Ruud Van de kamp
19 juni 2020

Beste spareribs rondom Hilversum

R de ruiter
17 juni 2020

De patat was veel te slap en niet goed gaar. De spareribs waren prima

John Sackers
13 juni 2020
Mario hendriks
10 juni 2020

Had als verassing voor mn moeder besteld en ze heeft HÉÉÉRLIJK GENOTEN ! Dus bedankt weer jongens !!! Top !!! ( bedankt voor de extra gepofte aardappel 👍🏻 )

Mario Hendriks
2 juni 2020

Tja ALTIJD GOEHOED ! Ga zo door jongens !

de graaf
31 mei 2020

spare ribs beetje taai en weinig saus

Monique
19 mei 2020

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pe
17 mei 2020

was erg lekker

Bea
11 mei 2020

Heerlijke spare ribs. En prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
3 mei 2020

Zoals gewoonlijk TOP!

Mario Hendriks
2 mei 2020

Pepersaus iets te dun maar geen probleem weer heerlijk gegeten !!!

Anja van den Berk
28 april 2020

De spareribs waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario hendriks
28 april 2020

Lekker weer ! Ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.
25 april 2020
Jelle
21 april 2020

Al veel sparerib plekken in Hilversum geprobeerd, maar Tio Rico blijft altijd de lekkerste. Snel, goed gemarineerd en zo mals dat het van het bot valt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy Spek
19 april 2020

Altijd super hier!

Bert
19 april 2020

De bestelling was er op tijd. En de kwaliteit was goed

M. Jansma
17 april 2020

Elke keer weer genieten as ik de spare ribs heb besteld. Gisteravond ook foto gedeeld met vermelding van Tio Rick met als gevolg al aardig wat mensen die gekeken hadden. Sjah, hoop dat de zaken goed blijven gaan ondanks alle ellende van nu.

van de Water
10 april 2020

Goed eten Zeer smakelijk Bezorging keurig en op tijd

Pdter
6 april 2020

Was lekker voldoende. Hele snelle bezorging. Top, gaan we vaker doen

Anno
5 april 2020

De spareribs waren erg lekker, snel geleverd en het is veel! Erg tevreden, ga zeker weer hier bestellen!

René
4 april 2020
Mario
4 april 2020

Had gezegd breng maar over uur doe rustig an ! Komen ze nog een kwartier te vroeg met excuses dat ze te laat waren !? Extra blikje 7-up en heb maar 2€ fooi gegeven ! Top gegeten wéér !!! Ga zo door toppers !!!

Patrick
4 april 2020
Marcel
3 april 2020

Lekkere spareribs

Michiel
2 april 2020

Lekker! Goede porties, en boterzachte spareribs. Alles nog goed warm bij aflevering.. wij bestellen snel nog een keer

Monique
30 maart 2020

Als altijd heerlijk,keurige bezorging en op tijd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel van Maanen
30 maart 2020

Goedemorgen , ik wil even doorgeven dat gisteren alles in de tas doorgelekt was , zak patat helemaal stuk en doorweekt . Door het lekken van de spareribs .zelf de tas zelf lekte . Vr groet Karel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep
29 maart 2020

De spareribs en frietjes waren superlekker. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Jeffrey
27 maart 2020

Zoals altijd top! Spareribs sweet of hot maakt niet uit. De biefstuk is ongekend zacht.

Van limborgh
24 maart 2020

Heerlijk gegeten. Het had iets warmer gemogen verder zeer tevreden voor herhaling vatbaar.

M.M. Koopman-Trompetter
23 maart 2020

Eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. Helaas was 1 aluminium verpakking gaan lekken in de zak. De bezorger wilde de tas met eten aangeven, maar heb het ivm de corona maatregelen op de grond laten zetten. iIs voor iedereen wennen. Dank voor het heerlijke eten. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
22 maart 2020

Beste ribs in Hilversum! Vlees valt van het bord. Ruime porties. Ik ben fan.

Jaap
21 maart 2020

Was weer prima en erg lekker !!

Sam
19 maart 2020

Het eten had iets warmer gemogen maar hieruit kun je wel opmerken dat jullie het nog druk genoeg hebben! Ook erg belangrijk. Verder was de bezorging goed en het eten prima!

Es
14 maart 2020

Het eten was super goed. Lekker vlees en smaak. Het kwam super warm binnen op ons aderess. Ik vind de servies van Rio Rick altijd er goed.

Bert
9 maart 2020

Mooi op tijd geleverd en weer botermalse spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
9 maart 2020

Spare ribs waren erg lekker en mals, alleen kreeg je maar 1 klein bakje knoflooksaus en geen andere sausjes voor de hoeveelheid spare ribs is dit echt te weinig. Daarbij hadden wij voor €4,- extra stokbroodjes met kruidenboter besteld hiervoor kregen wij 3 mini pistooltjes wat absoluut niet in verhouding staat met wat je ervoor betaald, ook bij de patat zat geen saus geleverd terwijl dit bij een eerder bestelling wel zo was.

Daisy
22 februari 2020

Tio Rico heeft de lekkerste spare ribs van het Gooi, heerlijk mals en lekker gemarineerd. Je krijgt er sausjes bij, een broodje met boter, lekkere Vlaamse frites en een salade. De bezorging is goed.

Ray
22 februari 2020

Was er top!!!!

dirk
20 februari 2020

Snel, super lekker, niet te duur: Beste keuze voor spare ribs in Hilversum!

Pat
16 februari 2020

Prima eten. Prima vers alleen jammer dat er geen cocktailsaus bij zit.

Edwin
15 februari 2020

In 1 woord geweldig! Wat waren ze weer lekker de hot ribs en keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende bestelling!👍🏻

M. Jansma
15 februari 2020
Mario
13 februari 2020

Had vorige week besteld en blijken ze overgenomen te zijn nu nog een keer besteld en wederom weer perfecte spareribs ! Ga zo door !!!

Mario
2 februari 2020

Ze zijn overgenomen maar de qualiteit is hetzelfde heb weer heerlijk gegeten !!!

Danny
20 januari 2020

We hebben heerlijk gegeten. Beste spareribs in Hilversum.

Fred
18 januari 2020

Altijd lekker, ook al is hot de ene keer 'hotter' dan de andere keer! Bijzonder vriendelijke en hartelijke bediening. Gewoon aardige mensen, die heerlijke spareribs maken!

Els
18 januari 2020

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goede spareribs! Complete maaltijd met patat, een broodje en salade. Altijd goed!

Lars
5 januari 2020

Super! De bestelling was snel geleverd door een vriendelijke bezorgen. De spareribs waren super mals en vielen zo van het bot en heerlijk mals. Heerlijk gegeten voor niet al teveel geld. Bedankt

Joost
29 december 2019
Desiree
25 december 2019

In tegenstelling tot de vorige keer was de bestelling nu heel snel geleverd met, zoals altijd, heel erg lekkere spare ribs en knapperige friet. Plus een lekker broodje, sausjes, salades en een gratis drankje. Tio Rico heeft de allerlekkerste spare ribs: mals, heerlijk gemarineerd en het vlees valt bijna van de botjes af. Mooie grote porties. Echt een aanrader!

Vd veen
21 december 2019
FvtH
7 december 2019

Smerige frites er bij en een verbrand broodje. Spareribs waren wel lekker!

Joep
2 december 2019

Snackbar eten voor een niet geringe prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swankhuizen
23 november 2019

We hebben al n aantal keer spareribs bij jullie besteld. Ze zijn altijd heerlijk. Deze keer zijn zowel mijn vriend als ik er behoorlijk ziek van, helaas

Monique
18 november 2019

Zoals altijd top spareribs 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
18 november 2019

Zoals altijd top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
10 november 2019

Geweldige spare ribs,lekker gebakken frietjes en klokslag 1800 zoals aangegeven in m’n bestelling geleverd,TOP!!!!

Mark
9 november 2019
Rene
7 november 2019

Was erg lekker.

R. Kelly
4 november 2019

Heerlijke spare-ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
20 oktober 2019
Mario Hendriks
30 september 2019

Ja eeeuh WEER HEERLIJK zoals altijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de graaf
22 september 2019

wederom de lekkerste van hilversum,ook snel bezorgd,complimenten

M. Jansma
19 september 2019

Had spareribs besteld. Kwamen op de afgesproken tijd. Alles keurig verzorgd. En als vanouds de vertrouwde en lekkere smaak. kortom mijn complimenten

Jos
7 september 2019

Heerlijk eten en correct bezorgd.

Mario Hendriks
15 augustus 2019

De marinade smaakte anders :( dan normaal maar de rest was weer lekker !!!

Jolanda roos
24 juli 2019

Dit keer beetje lang gewacht, maar altijd de moeite waard heerlijke spareribs goede bruine friet lekkere broodjes en kruidenboter. Voor top prijs

Edwin
28 juni 2019

Heerlijke spare ribs(hot)en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar👌🏼

Mario Hendriks
27 juni 2019

Zoals altijd weer erg lekker gegeten !!!!

patrick
22 juni 2019
M Hendriks
19 juni 2019

Altijd goed !

And Daolder
1 juni 2019

Verkeerd e-mail adres den Hertog Zoetermeer

Ray
28 mei 2019

Was weer top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
25 mei 2019

Geweldige spareribs zoals altijd! Maar ze mogen van ons iets meer gekruid.

Jve
17 mei 2019

Altijd lekker

MMG
6 mei 2019

Top! Alleen lekten de verpakkingen de olie/saus, hierdoor werd bij uitpakken aardig geknoeid. Saus over garnalen was smaakvol, vlees viel soepel van de spareribs af. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fred
29 april 2019

heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dirk
22 april 2019

heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn
11 april 2019

Echt lekkere vleesjes en hapjes! Enige minpunt dat jullie niet heel vaak open zijn, maar misschien maar beter, anders bestel ik te vaak!

Anja Reinders
7 april 2019

Jullie hebben echt de lekkerste spare ribs!! Elke keer weer smullen! Ik dacht dat jullie vroeger ook paprika op de patat deden, dat vonden we super lekker maar was nu niet meer zo. Mag van ons wel weer... Maar de spare ribs moeten zo blijven!!!

Den herog
5 april 2019

Ik heet geen Mario Hendriks

wortel
4 maart 2019
ozinga
3 maart 2019

Zoals altijd, perfect vlees (hoe doen ze dat toch terwijl t bezorgd wordt gaart het door en toch is het vlees mooi roze, chapeau!) en voor t eerst de gambas gekozen. Die waren ook heerlijk!

Dick
25 februari 2019

Zalige spareribs. Alleen weinig saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

clemens wortel
24 februari 2019

prima levering zoals je mag verwachten.

John Voorbij
18 februari 2019

Eten was goed , niets op aan te merken , had iets warmer qua temperatuur gemogen .. Bezorging was netjes en correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

patrick
17 februari 2019

Jullie waren alleen me broodje vergeten Voor de rest weer 100% tevreden

Ferry
6 februari 2019

Redelijk smakelijk maar niet top zoals ik gewend ben. Bezorging duurde iets meer dan 2 uur (op een dinsdag). Bezorger wel erg vriendelijk. Relatief weinig spareribs, zeker in vergelijking met afgelopen keren en mijn drankje is voor de 3e keer op rij vergeten....

Anne
4 februari 2019

We hadden Spareribs hot besteld, maar dat waren ze helaas niet, eerder zoet .. Ook vond ik het te lang duren, bijna 1,5 uur, maar we werden wel goed op de hoogte gehouden. De patat was ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
29 januari 2019
M ten brinke
21 januari 2019

Duurde 90 minuten, wel een beetje lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
7 januari 2019

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja van Middelkoop
11 november 2018

Keurig op tijd en weer zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derksen
7 november 2018

Lekker eten, maar duurde ruim een uur dat het bezorgd werd.

Kiki
29 oktober 2018

Na 1,5 uur toch maar even gebeld waar het eten bleef, netjes excuses aangeboden en werd verteld dat het er binnen 10 minuten was. Deze 10 minuten werden 40 minuten (kan gebeuren als het super druk is, maar liever dat er gelijk eerlijk wordt gezegd hoeveel langer je moet wachten, ipv zeggen dat het eten al klaar ligt). Aardige jongen die het kwam bezorgen, bood ook nogmaals excuses aan. De spareribs was heerlijk, een lekker grote portie, carpaccio was iets anders dan verwacht en de bestelde 'Burrito Acapulca Vegetariano' was niet wat we kregen. Hiervoor in de plaats was het wat wij denken de 'Enchiladas met gehakt'. Dit was ook wel jammer. Toch opgegeten ivm bezorg wacht tijden, was ook erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.B
28 oktober 2018

netjes en snel bezorgt ! Spare ribs waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
17 oktober 2018

Best ribs in town

Henk
12 oktober 2018

Niets besteld in Zoetermeer

Sonny
7 oktober 2018

Spare ribs heerlijk patat mag wel wat beter gebakken worden was keihard

M.ponjee
3 september 2018

Bestelling was goed, snel en compleet. Alleen patat was niet lang genoeg gebakken

Lex de Ruiterr
1 september 2018

eten was lekker gekruid en zeer smakelijk, bezorging was vriendelijk en op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen! Prijs/kwaliteit prima in orde.

Jansen
27 augustus 2018

Ribs prima de broodjes tikje aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

patrick
12 augustus 2018

Het lijkt er op of het steeds een beetje minder goed word. Ik hoop dat jullie het toch weer beter gaan doen

Lennaerts
15 juli 2018

Bijna 2,5 uur moeten wachten op de bestelling. Kwaliteit eten is zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

patrick
2 juli 2018

Was dit keer iets minder als altijd

Marjoleine
30 juni 2018

Beste spareribs die ik gegeten heb! Valt zo van het bot en de marinade is gewoon geweldig!!

Dennis van Breukelen
29 juni 2018

Ik ben altijd gewend dat jullie goed leveren. Alleen was gisteren echt een ramp. Eerst zat alles door de tas heen geschud, patat zat niet meer in de zak, folie was open en ook de sausen zaten overal en nergens in het zakje. Ik gok dat de bezorger als een gek had gereden. Na bellen werd alles nogmaals geleverd, alleen zat de saus nog over de andere sausen heen (uit bakje gelopen). Dit is niet hoe ik het van jullie gewend ben!

Erik
10 juni 2018

Gewoon goed en lekker warm... Top spareribs

Dennis van Breukelen
12 mei 2018

Eten was goed zoals altijd. Alleen duurde het erg lang voordat de bestelling geleverd werd. We hadden juist vroeg besteld omdat we nog weg moesten.

Ruiter
29 april 2018

Top!!! Spearribs waren weer heerlijk.

Monique
16 april 2018

Heerlijke spareribs,compleet met sla/broodje/saus en patat ?? Snel en vriendelijk bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
18 februari 2018

Perfect zoals altijd!

Arjan
4 februari 2018

Het is een paar maanden geleden dat wij hier spare Ribs besteld hebben. Wij bestellen hier een aantal keer per jaar. Wat ons op viel is dat prijs van €12,25 naar €13,75 is gegaan. Ook waren de bezorgkosten verhoogd van €1,50 naar €2 echter kreeg je gelijk/minder Ribs dan voorheen. Ook was het broodje erg taai en koud.Ik weet niet of ik de volgende keer hier wederom zal bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario H
15 januari 2018

Altijd goed “zoals altijd” ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joha
21 december 2017

Beste spareribs van Hilversum bestellen hier al jaren echt aan rader lekker mals vallen van het bot zo als het hoort

Mario H
21 december 2017

Altijd goed patatjes waren iets krokanter dan normaal maar dat vind mn zoon juist lekker dus al met al : heerlijk gegeten !!!!

Dd
3 december 2017

Kruidenboter is geen kruiden in te vinden. Patat was heel slecht stuk of 2x gebakken... spareribs erg vet.. voor ons geen tio Rico meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marvin
3 december 2017
Roos
29 november 2017

Goede spareribs! Lekker mals vlees dat makkelijk van het bot valt, heerlijke marinade en saus.

Mario
18 november 2017

Altijd goed !

Gonzo
14 oktober 2017

Dit x biefstuk ??

Hendriks
12 oktober 2017

Vorige keer was de marinade niet zo , maar nu weer helemaal top !!! Bedankt !

Ruben
8 oktober 2017

Super snelle levering en prima spare ribs. Bestel regelmatig naar tevredenheid. Aanrader!

Hendriks
20 september 2017
Manon
10 september 2017

Top Spareribs!

Sabrina bollebakker
3 september 2017

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fred
12 augustus 2017

wederom heerlijk!!!

Fred Lankreijer
14 juli 2017

altijd perfecte kwaliteit en levering!!

Wortel
29 juni 2017

Waren 25 min telaat fried was nog rouw spareribs waren niet echt warm neer

Blom
28 juni 2017

Prima in orde !!

Desiree
26 juni 2017

Zoals altijd kun je de lekkerste en sappigste spare ribs alleen maar hier eten. Bij de meeste restaurants, slagers en afhaal zijn spare ribs hopeloos droog, maar hier niet. Een heerlijke marinade erbij, knapperige frietjes, goede bezorging. Altijd super! Wij zijn al jaren fan van ze. Ik eet nu nooit meer ergens anders spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriks
23 juni 2017
Talissa
19 juni 2017

De bestelling was: spareribs hot, ensalade de feta en minitaco's. De spareribs waren heerlijk. Kon je gewoon met bestek eten, zo gemakkelijk vielen ze van het bot af. Ook goed gekruid. De minitaco's vielen tegen. De tacoschelp was helemaal zacht en plat, alsof het met vulling en al in de magnetron of oven is gezet. De feta salade bevatte veel feta (goed), maar helaas weinig tomaat en komkommer. Vooral veel ijsbergsla.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
2 juni 2017

Best in town!

Sandra
21 mei 2017

Super snelle service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Akse
17 mei 2017

Wederom heerlijk gegeten!

koelemano
13 mei 2017

het was een werkelijk culinair festijn wat ik vandaag mocht meemaken, mijn leven is veranderd sinds ik deze spareribs heb mogen proeven, een belevenis een verrijking in mijn leven .....

Blom
12 mei 2017

Eeecht heel lekker. Vriendelijke bezorger. Tip: laat de zakjes patat open dan wordt patat niet zo zacht

Joost
7 mei 2017
Daniëlle en Jeroen
23 april 2017

Fantastische spare-ribs! Altijd zacht! Bezorging snel en fijne service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
20 april 2017

Tio Rico maakt echt de lekkerste spare ribs van het Gooi (en wat mij betreft ook van de rest van Nederland). De spare ribs zijn heerlijk mals en met een heerlijke marinade. De frietjes zijn lekker knapperig, de broodjes vers. Er zitten heerlijke sauzen bij. En de bezorging is erg goed. Wij bestellen al 7 jaar spare ribs bij Tio Rico en ze zijn altijd heerlijk! Een absolute aanrader!!!

Mark
10 april 2017

Altijd heerlijk om een Tio Rico'tje bestellen in het weekend. Heerlijke spareribs en meer dan genoeg. Dit keer voor 5 man besteld, was prima weer.